To je to što me zanima!

Kladionice oprezne: Kvote na rezultat 2-2 su prepolovljene

Portal Goal.com donosi kratak pregled ponuda kladioničarskih kuća na, posljednjih dana, često spominjani mogući ishod dvoboja Hrvatske i Španjolske na Euru 2012.
Vidi originalni članak

Premda su iz oba tabora odaslane brojne izjave izbornika i nogometaša kako uopće ne razmišljaju o ishodu 2-2, koji bi "na štetu" Italije odveo obje reprezentacije u četvrtfinale, kladionice su značajno umanjile kvote na taj rezultat.

Goal.com je, usporedbe radi, naveo da su na isti rezultat dvoboja Francuske i Švedske, neke kladionice nudile koeficijent 16.00 odnosno 17.00, dok su na rezultat 2-2 u srazu Hrvatske i Italije tečajevi prepolovljeni, 8.00 i 9.00.

Brzim pregledom ponude kladioničarskih kuća koje djeluju u Hrvatskoj jasno je da su i one uzele u obzir da upravo rezultat 2-2 nudi "specifične" mogućnosti Hrvatskoj i Španjolskoj. Koeficijenti u Hrvatskoj na 2-2 kreću se između 6.00 i 8.00, dok su primjerice na isti ishod drugog susreta 3. kola skupine C između Italije i Irske tečajevi od 15.00 do čak 25.00. 

Neke su kladionice u Hrvatskoj čak iz ponude na točan rezultat povukle "spornih" 2-2...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • cofi88 18.06.2012.

    npr...da mi sad odigramo 1:1 sa Španjolskom, a Italija pobjedi irsku 2:0 il 1:0, onda mi idemo dalje jel ??

  • bornnl 18.06.2012.

    Pada koeficijent na Španjolce drastično.....čini se da ništa od namještanja, što je i logična stvar. Pa nije ovo 2. županijska liga. Minimalno 3 komada u našoj mreži očekujem......budimo realni napokon.

  • willcraft 18.06.2012.

    Najbolji rezultat bi bio 1:1 a neka talijani pobjede 2:0 ,uh onda bi tek patili sto i zasluzju kad se samo sjetim da su u japanu i koreji --mexiko i italija- 10 minuta talijani znajuci da hrvatska gubi dodavali su se otraga a mexiko nije htio igrati sudac se smijao,zatim roberto baggio u utakmici na prvenstvu u spaljolskoj talijani trebaju pobjedu ali ne mogu dati gol pa baggio smisljeno iskosa gada ruku igraca namjerno uopce nije pokusao centrirati jer je znao da sudac sigurno bude sudio penal sto se i dogodilo i italija je prosla,uvijek prolaze a da ne odlucuju sami u zadnjem kolu a onda kad pocme turnir igraju staru talijansku igru do penala ili utrpaju za 1:0 ,Trebamo se skoncentrirati i odigrati najbolje sto mozemo to je to i zabari idu doma!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare