To je to što me zanima!

Kladionice su okrenule priču: Rijeka veliki favorit za naslov

Na naslov Rijeke koeficijent je tek 1,40, dok je na Dinamo prilično velikih 2,70. Podsjetimo, prije samo dva tjedna na Dinamo je bio 1,70, a na Rijeku 2,10
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon remija na Rujevici protiv Rijeke 1-1 prvi put nakon listopada prošle godine prema kladionicama postao favorit za naslov u HNL-u. I držao se tako Dinamo na vrhu u poretku kladionica sve do ovoga tjedna.

Nakon poraza 'modrih' od Hajduka na Maksimiru 2-0 kladionice su opet 'okrenule film' iako ni Rijeka nije slavila protiv Istre na Aldo Drosini.

Rijeka u posljednjih sedam kola ulazi s plus pet u odnosu na Dinamo, a prema kladionicama je po novom veliki favorit.

Naime, na naslov Rijeke koeficijent je tek 1,40, dok je na Dinamo prilično velikih 2,70. Podsjetimo, prije samo dva tjedna na Dinamo je bio 1,70, a na Rijeku 2,10.

Do kraja je ostalo sedam kola, 21 bod je u igri, a lako bi se moglo dogoditi da o prvaku odlučuju upravo Rijeka i Dinamo u međusobnom sudaru na Maksimiru u posljednjem kolu. No da bi do toga došlo 'modri' moraju smanjiti razliku minimalno na tri boda, a kako sada stvari stoje, sudeći prema igri prvaka Hrvatske, njihovi će navijači teško dočekati taj scenarij.

S druge strane Rijeka ima nešto teži raspored do kraja, gostovanja kod Slaven Belupa, Lokomotive i Dinama, domaćinstvo protiv Hajduka i Osijeka. Dinamu bi, pak, najteže gostovanje moglo biti ono u Gradskom vrtu protiv Osijeka. No neće modrima biti lako niti kod Splita ili Intera pa ni danas u Koprivnici.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Serđo Ramoz 25.04.2017.

    Opće poznato da su kladare kurve...

  • thedarkside 25.04.2017.

    Haha lol jbte...tko nije stavio lovu na ovo taj je lud,prije tjedan dana bilo 2.00 na rijeku bar sam udvostrucio stoju

  • 25.04.2017.

    Idete mi na zivce vise s tim kladionicama, sve su unistile cijeli sport u svim segmentima, kladionica = mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare