To je to što me zanima!

Klasnić i Vranješ bolji od Petrića i Roberta Kovača

Werder je na svom travnjaku golovima Markusa Rosenberga pobijedio dortmuntsku Borussiju. Naši napadači su promašili po jednu veliku šansu
Vidi originalni članak

Mladen Petrić je svoju veliku šansu promašio sredinom prvog poluvremena. S desnog boka stigla je sjajna lopta, Petrić je ostao sam na 5-6 metara, pucao, ali golman Tim Wiese je briljantno reagirao i spriječio da Borussia povede. Nešto kasnije gužva je nastala pred golom gostiju. Lopta je na koncu stigla do Ivana Klasnića, koji je desnom nogom, iz okreta, s vrha peterca zapucao veliku šansu. Lopta je otišla visoko preko gola...
Šveđanin Rosenberg je u 44. minuti zabio za vodstvo Werdera i s tim su rezultatom momčadi otišle na predah. Petnaest minuta duboko u nastavku Ivan Klasnić je završio svoj nastup, a od 61. minute zaigrao je Sanogo. U 63. minuti Rosenberg je zabio za konačnih 2-0, a malo potom iz slobodnjaka je pucao Petrić. Pucao i - pogodio prečku! Do kraja nije više bilo golova, a zanimljivo je da su tri od četiri hrvatska nogometaša dobila žuti karton u ovoj utakmici. Jedino Klasnić nije zaradio opomenu.
Ivan Rakitić proveo je 60 minuta na travnjaku u porazu Schalkea od Bayerna pred svojim navijačima. Čovjek odluke bio je Miroslav Klose, koji je u 14. minuti zabio jedini gol na utakmici. No Bayern nije bio bolja momčad. Schalke je loptu u posjedu imao 56 % vremena, pucao na gol 17 puta, u odnosu na 13 Bayernovih udaraca, ali nije im pomoglo.
Leon Benko nije dobio šansu u porazu njegova Nürnberga u Hannoveru. Nizozemac Bruggink je zabio za 1-0, a početkom nastavka izjednačio je Bosanac Zvjezdan Misimović. Gol odluke djelo je mađarskog reprezentativca Husztija.
Bivši stoper Dinama i Rijeke Andre Mijatović odigrao je cijelu utakmicu za Arminiju protiv Hanse u Rostocku. Njegova je momčad povela u 84. minuti, no domaćini su izjednačili samo dvije minute kasnije. Mijatović je zbog oštroga starta zaradio žuti karton.
Karlsruhe je vodio protiv Wolfsburga samo pet minuta. Strijelac je bio Eggimann, pa izjednačio Schäfer. Australac Kennedy doveo je domaćina u novo vodstvo u 73. minuti, a sve dvojbe je riješio Ricardo Costa autogolom u sudačkoj nadoknadi.

BUNDESLIGA, 22. KOLO
WERDER - BORUSSIA 2-0 (Rosenberg 44, 63)
SCHALKE - BAYERN 0-1 (Klose 14)
HANNOVER - NÜRNBERG 2-1 (Bruggink 29, Huszti 65 / Misimović 52)
HANSA - ARMINIA 1-1 (Bartels 86 / Eigler 84)
KARLSRUHE - WOLFSBURG 3-1 (Eggimann 23, Kennedy 73, Ricardo Costa 90-ag / Schäfer 28)

NEDJELJA
Bochum - Leverkusen
HSV - Eintracht

PETAK
Hertha - Duisburg 2-0

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelenožuti 01.03.2008.

    ako može za werder može i za reprezentaciju

  • triff 01.03.2008.

    tesko ce klasnic na euro nije to onaj stari klasnic

Komentiraj...
Vidi sve komentare