To je to što me zanima!

Klasnić se začudio što ga trener nije odmah ubacio

Napadač hrvatske reprezentacije i odnedavno Boltona zaradio je negativne naslove u engleskim medijima i prije debija u dresu nove momčadi
Vidi originalni članak

Publika u Engleskoj imala je priliku Klasnića upoznati za vrijeme kvalifikacijskom ogleda za odlazak na Svjetsko prvenstvo između “tri lava” i "vatrenih" u kojem je na Wembleyju 5-1 pobjedu slavio domaćin. Potenciran je kroz engleske listove poslije toga sukob Klasnića i Johna Terryja, nakon čega je hrvatski nogometaš imao i debi-susret protiv Portsmoutha u 5. kolu Premier lige u kojem je odigrao posljednjih dvadesetak minuta.
U toj je utakmici Klasnićeva momčad pobijedila 3-2, nakon čega je hrvatski napadač otputovao u Francusku u posjet obitelji kako bi se odmaknuo od napisa o njemu, ali i odmorio u krugu najmilijih. O pritisku koji očekuje napadača njegove momčadi progovorio je menadžer kluba Gary Megson za Bolton News:
- Može se on nositi s njime, ima osobnost. U posjet obitelji otišao je jer ih nije dugo vidio, a uvjeren sam da će se vratiti spreman.
Otkrio je Megson i da je Klasnić bio nemalo iznenađen time što u susret protiv Portsmoutha nije krenuo od prve minute.
- Kada sam imenovao igrače za utakmicu prošloga vikenda začuđujuće me pogledao, pitajući se zbog čega ga nisam odmah uveo u momčad. No, ušao je s klupe i dobro odigrao. Nadam se da će se vrlo brzo uklopiti među nas - zaključio je Megson.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 17.09.2009.

    @franja0611 - svaka čast

  • franja0611 17.09.2009.

    Klasnić je ok igrač.....al zna ga srat previše....

Komentiraj...
Vidi sve komentare