To je to što me zanima!

Klasnićev transfer jedan je od najgorih u Francuskoj

Nogometni časopis France Football proglasio je dolazak napadača Ivana Klasnića u Nantes četvrtim najvećim promašajem prijelaznog roka
Vidi originalni članak

U analizi ovoljetnih transfera u Francuskoj, France Football vidi Ivana Klasnića kao četvrtu najgoru prinovu u prvoligašu. Najveći je promašaj Mateja Kežman, pojačanje Paris SG-a, na drugome mjestu je Japanac Daisuke Matsui iz Le Mansa, a treći je Yoan Goufran iz Bodeauxa. Slijedi Klasnić, koji još čeka na prvi gol u Championnatu. Odigrao je tek pet utakmica, a najbolje ostvarenje zasad mu je jedna asistencija. To je svakako slabiji učinak od očekivanog.
- Klasnić je u Werderu, prije nego što je imao problema s bubrezima, bio izvrstan strijelac. U Nantesu mu ne odgovara mjesto usamljenog napadača jer ne dobiva dovoljno pravih lopti te iza sebe nema igrača kao što je u Werderu imao Diega. Pitanje je hoće li se igrač takvih karakteristika uopće naviknuti na igru Nantesa, koji nema igrače kao što ima Werder - analzira France Football.
Podsjetimo, direktor Nantesa Christian Lariepe bio je prije mjesec dana nezadovoljan Klasnićevom formom. Hrvatski reprezentativac tad se ozljedio, te mu sad ostaje sve u Francuskoj uvjeriti da može igrati kao u Bundesligi. Ne uspije li do siječnja, Nantes bi mogao zatražiti raskid ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • niksab 13.10.2008.

    Igrajte vi Francuzi sa pola jednoga napadača ligaške utakmice pa se onda tužite da se napadač nije uklopio........tko prati vašu ligu osim afričkih zemalja koje stoljećima kolonizirate i uzimate im jeftino mlade igrače kojima je cilj preživiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare