To je to što me zanima!

Klasnićevo svjetsko čudo: Znao sam, doći će taj dan

Klasnić je u Njemačkoj priča dana, 39.000 ljudi ustalo je i skandiralo: “Ivan, Ivan!”. On je golove posvetio obitelji, supruzi i kćerkici
Vidi originalni članak

Stajao je sam na dva metra od gola, golman Bayera odbio je loptu, točno njemu u noge. “Piknuo” ju je i ušla je! Otrčao je prema aut crti, poljubio je, kao i uvijek, vjenčani prsten - bio je to gol za suprugu Patriciju, najveću podršku u životu! Prvi ga je zagrlio Jurica Vranješ, a Ivan Klasnić potom je pao na koljena, stavio glavu među ruke...
- Da, umalo sam zaplakao, nekoliko sam se trenutaka zamislio. Sve mi je prošlo kroz glavu, sve ono što mi se događalo ovih 11 mjeseci. Definitivno, moj najdraži gol u karijeri - pričao je Ivan, u čiji je povratak nakon dviju transplantacija bubrega malo tko vjerovao. A on se vratio - spektakularno. Zabio je poslije još jedan, asistirao (Werder je pobijedio 5-2), proglašen je čovjekom dana u Njemačkoj! Možda ipak preskromno, njegova priča graniči sa svjetskim čudom, on konkurira za čovjeka godine.
- Ja sam zadovoljan, kako ne? Očekivao sam da će se jednoga dana ovakvo što dogoditi, vjerovao sam u to i to me guralo naprijed. Ali, neću na tome stati, sad slijedi prvenstvena stanka, a onda - idemo u nove pobjede.
Od zadnjega gola u Bundesligi prošlo je 406 dana, sinoć je odmah zabio dva. Drugi je proslavio s palcem u ustima, imitirao je jednogodišnju kćerkicu.
- To su golovi za moju obitelj, koja mi je od prvog dana bila velika potpora. Ma,ovo je stvarno sjajno - rekao je Ivan.

ZA HRVATSKU VEĆ S NIZOZEMCIMA?
Što da kažem, osim: ponosan sam, sretan, naježio sam se kad sam vidio!, prvi je komentar Slavena Bilića na veliku Ivanovu noć.
- Ne radim sad popis za Nizozemsku, ali kao što sam rekao, Ivan je uvijek bio dio reprezentacije, nikad nije izgubio mjesto. Svi priželjkujemo da se vrati i on je na najboljem putu da to i napravi - rekao je Bilić. Nije želio potvrditi da će ga zvati za utakmicu u Poljudu 6. veljače, ali iz njegovih se riječi može naslutiti da o tome uistinu razmišlja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_20133 16.12.2007.

    Bravo Klasniću heroj si svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare