To je to što me zanima!

Klaus Allofs: Klasnić bi napokon trebao umuknuti

Ivan Klasnić prozvao je vodstvo Werdera da se nije udostojilo niti ljudski se oprostiti od njega nakon sedam sezona provedenih u klubu
Vidi originalni članak

Žalosno je da se u Werderu nisu u stanju službeno oprostiti od igrača koji je toliko dao momčadi, izjavio je današnji napadač Nantesa za njemački Bild, dan uoči rasprave na Okružnom sudu u Bremenu, kojom će pokušati dobiti odštetu od njemačkog kluba zbog neprofesionalnog tretmana pri liječenju njegova bolesnog bubrega, zbog čega je dva puta odlazio na transplantaciju.
Kao kamen spoticanja ovom je prilikom iskrsnuo skupocjeni ručni sat, vrijedan više tisuća eura, koji u bremenskom Bundesligašu običavaju poklanjati igračima nakon odlaska iz kluba, i to uoči početka posljednje domaće utakmice u sezoni. Klasniću ga prošle sezone nisu stigli uručiti jer su se do kraja nadali da će pristati na produljenje ugovora. Hrvat je tri dana nakon svršetka prvenstva odlučio da neće ostati.
- Nazvala me tada tajnica sportskog direktora Klausa Allofsa i poručila neka dođem po sat u klub. Nisam imao volje dolaziti po dar koji sam zaslužio, a oni se nisu udostojili čak niti poslati mi ga naknadno - rekao je Klasnić.
Ivanova je reakcija ražestila Klausa Allofsa.
- Klasnić bi trebao napokon umuknuti! Riječ je o vrlo skupocjenom poklonu, koji nije jednostavno tek tako poslati poštom. Željeli smo ga uručiti Ivanu osobno. Sada kad službeno dolazi u Bremen, nastojat ćemo iskoristiti priliku za to - rekao je sportski direktor.
Klasnić i Werderov službeni liječnik dr. Götz Dimanski trebali bi biti saslušani pred sucem u petak. Bit će saslušan i neutralni specijalist za bolesti bubrega, koji će dati svoj sud o liječničkom tretmanu Klasnićeve bolesti. Nakon toga sudac će odrediti datum kada će donijeti presudu. Bit će to najkasnije ove jeseni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • arsenal fc 16.04.2009.

    klasniću uvati se ti nogometa zabi koji gol za promjenu, zahvali bogu što si zdrav i amen!

  • Hacker-ri 16.04.2009.

    dali mu milione a on se kara za sat od nekoliko tisuca? a to mu je zarada u roku od nekih 10 sati

  • bosnia_80 16.04.2009.

    ne znam, zaista mi je drago kad vidim da se neko bori i izbori za ozdravljenje..ALI, mislim da bi Ivan trebao biti zahvalan Bogu sto mu je dao drugu priliku? .. ne sada nekog okrivljavati zato sto mu je bubreg stradao! nekad imam osjecaj da bogati ljudi, a medju njima su naravno posebno zastupljeni vrhunski sportasi kao sto je klasnić, SMATRAJU DA NIKAD NEĆE UMRIJETI, RAZBOLJET SE itd. kao da su uvjereni u to da zbog svojih miliona mogu izbjeći bolest, smrt ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare