To je to što me zanima!

Kličko: Želio sam mu dati što zaslužuje i završiti nokautom

Vitalij Kličko (40) i dalje je svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema WBC verziji nakon što je sinoć u Münchenu po deseti put uspješno obranio svoju titulu
Vidi originalni članak

Pred 12.500 gledatelja u minhenskom Olympiahalleu Kličko je jednoglasnog odlukom sudaca pobijedio kontroverznog britanskog izazivača Derecka Chisoru. Suci su presudili 118-110, 118-110 i 119-111 u korist slavnog Ukrajinca.

- Želio sam ga nokautirati, da budem iskren. Želio sam mu dati što zaslužuje. Nije uspjelo. Život je interesantan i dug. Tko zna, moža se sretnemo neki drugi put – komentirao je Kličko, kojeg je Chisora uoči meča pokušao isprovocirati prvo pljuskanjem na službenom vaganju, a onda "pljuckanjem" vodom pri sučeljavanju u ringu.

Upitan za komentar Chisorinog otpora, Kličko je rekao.

- Pokušao je sve, ali osim što me par puta okrznuo, nisam osjetio ništa više.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zenga2 19.02.2012.

    Sve ste u pravu ali Kličko se zapuho kao parna lokomotiva , a za Chisoru sam imao osjećaj da bi mogao jo 2 runde . Kličko je jedva stajao na nogama a obaj imao snage pravit svinjarije i nije izgledao umoran. KLičko samo ima duže ruke i ništa više.

  • StankoMarković 19.02.2012.

    Šteta je jedino što bolji nije odnio pobjedu.

  • sudacx 19.02.2012.

    Ovj za koju godinu ako ovako bude bokso bit ce na tronu!!!! Familija klicko je parada biraju sebi protivnike , a od boksa nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare