To je to što me zanima!

Kliještima pokušao presjeći vjenčani prsten kako bi igrao

Igrač nije mogao ući u igru dok ne skine vjenčani prsten s ruke. Problemi su se javili kada se Escobaru prsten zaglavio pa su morali pronaći način kako ga skinuti s ruke
Vidi originalni članak

Rolando Escobar, nogometaš venezuelanske momčadi Deportiva iz Anzoateguija, na utakmici protiv Deportiva iz Lare trebao je ući u igru, ali pojavio se jedan problem.

Igrač nije mogao ući u igru dok ne skine vjenčani prsten s ruke. Novi problemi javili su se kada se Escobaru prsten zaglavio pa su morali pronaći način kako ga skinuti s ruke.

Rješenje su trebala ponuditi kliješta koja su se našla u blizini, ali Escobar ni pomoću njih nije mogao presjeći prsten, pa je utakmicu bio prisiljen gledati s klupe za pričuve. 

Njegova momčad izgubila je uvjerljivih 3-0, a on je bar na kraju uspio sačuvati vjenčani prsten. Pitanje je samo, u kakvom stanju?

Idi na 24sata

Komentari 47

  • SekaAllTimeLow 22.08.2013.

    pošto mu se zaglavio trebo ga je ovaj put pustit il na brzinu s bilo čim zamotat. sigurno je ona hitna imala flastere i zavoje. a inaće, ne znam zašt je uopće pokušo igrat s njim ak su takva pravila. nogomet je sport, poskidajte sve drangulije sa sebe kad ga igrate!

  • tuna90 21.08.2013.

    Netko da i Guze za slavu a kamoli ne komad zlata

  • FORZA INTER 21.08.2013.

    eh ti escobari, samo problemi s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare