To je to što me zanima!

Klinac je provalio u Ronaldovu sobu pa se fotografirao s njim

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo nemalo se iznenadio kad je u hotelskoj sobi ugledao 15-godišnjeg provalnika. No fotografirao se s njim i pustio ga
Vidi originalni članak

Brazil nije zemlja gdje ste baš najsigurniji ostavljati svoju imovinu nečuvanu, no još je čudnije kad vam u sobu provali - dječak od 15 godina. Upravo se to dogodilo najboljem nogometašu svijeta Cristianu Ronaldu.

Noć uoči odigravanja utakmice protiv Gane u Brasíliji, u Ronaldovu je hotelsku sobu provalio dječak imenom Yago Leal. Uspio je izbjeći zaštitarsku službu tako da se popeo s vanjske strane zgrade i u sobu ušao preko balkona.

Nakon što je uspio u svom naumu, Yago se izležavao po krevetu portugalske zvijezde, da bi ga potom sam nogometaš uhvatio u činu.

Cristiano je, međutim, pokazao humanu notu te nije zvao policiju, već se fotografirao s tinejdžerom i pustio ga da se vrati putem kojim je i došao.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • cv-0001 28.06.2014.

    Nije on los covjek, sqmo mu zamjeram sto se tako malo trudi u repki. Respeckt!

  • Marko SukaSučić 28.06.2014.

    Klinca nisu dobro odgojili roditelji,no ipak je uspio ostvariti svoj plan i san!A šta reći za Ronalda?!Samo mogu reći da je dobar čovjek i svaka mu čast!

  • strmi007 27.06.2014.

    tako treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare