To je to što me zanima!

Klinac Macheda spasio je Man. United u 92. minuti!

Prvi gol u karijeri 17-godišnjeg Federica Machede donio je Manchester Unitedu pobjedu protiv Aston Ville 3-2 i povratak na vrh Premiershipa
Vidi originalni članak

Nakon Liverpoola, koji je sva tri boda Fulhamu uzeo golom Yossija Benayouna u sučevoj nadoknadi, isto je učinio i Manchester United u superuzbudljivom derbiju protiv Aston Ville. "Crveni vragovi" čak su gubili 2-1 na Old Traffordu, Carew i Agbonlahor zabili su za Villu koja je igrala fenomenalno, no Cristiano Ronaldo je drugim golom na utakmici izjednačio u 80. minuti, a uraganski napadi u završnici slomili su klub iz Birminghama.
Talijan Federico Macheda, 17-godišnjak kojeg je Ferguson doveo iz Lazija i kojem je to bio prvi nastup za Manchester United, zabio je svoj prvijenac za United u drugoj minuti sučeve nadoknade. Okrenuo se sa stoperom za leđima i fenomenalnim udarcem sa 15-ak metara pogodio malu mrežu Friedelova gola. Pobjeda 3-2 vratila je Man. United na vrh, imaju 68 bodova - bod više od LIverpoola i utakmicu manje.
Manchester United igrao je bez Nemanje Vidića, Waynea Rooneya i Dimitra Berbatova, a u završnici je Ferguson s klupe podizao klince poput Machede i Welbecka, koji su unijeli preokret. Sjajni Cristiano Ronaldo s ova dva gola je već na 15 prvenstvenih ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sly1702 06.04.2009.

    Pošto nema videa od 24 sata pogledajte golove na ovom linku ;-P...... http://www.youtube.com/watch?v=q4f-QINztS0&feature=related

  • sila nebeska 06.04.2009.

    JEBEMTI MAJKU U PIČKU MATERNU

  • user_20742 05.04.2009.

    who the f**k are man united!? who the f**k are man united!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare