To je to što me zanima!

Klinac zbog Lovrena nikad neće zaboraviti svoju prvu utakmicu

Dejan Lovren fantastičnim potezom uljepšao je dan šestogodišnjem Ollieju, kojem je nakon utakmice protiv Southamptona poklonio dres. Dječak je prvi put bio na stadionu
Vidi originalni članak

Liverpoolovo gostovanje kod Southamptona proteklog vikenda (0-0) bilo je posebno za Lovrena i Manea, bivše igrače "svetaca", ali i za šestogodišnjeg dječaka koji je došao na prvu utakmicu u životu i s nje otišao s novim dresom.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Lovren je otišao pozdraviti navijače Liverpoola i primijetio je dječaka koji je bio odmah uz teren. Hrvatski stoper nije dvojio ni sekunde, po jakoj kiši skinuo je dres i poklonio ga malom navijaču Liverpoola.

VIDEO: Dejan poklanja dres dječaku

Kasnije se saznalo da se dječak zove Ollie i da je na Southamptonovom stadionu bio na svojoj prvoj utakmici. Pohvalio se Ollie s novim dresom na Instagramu, a to je stiglo do Lovrena koji je "lajkao" fotografiju što je bio drugi lijepi potez koji je napravio.

- Hvala ti, Dejane, što si ovo napravio. Drago mi je da si svjestan koliko ovo znači dječaku. To mu je bila prva utakmica i zahvaljujući tebi nikad je neće zaboraviti - napisala je navijačica Liverpoola Ester Lois, koja je snimila video.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • fabianski17 22.11.2016.

    Kolko ja znam zavrsilo je 0-0 a ne 1-1. Inace lijepa gesta Lovrena.

  • lolito 22.11.2016.

    to je mala stvar a ljudima puno znaci...i lijepo od njega...i normalno ne da se guz....ima stav...

  • MARIO 1980 22.11.2016.

    uvik san komentira ovog čovika... tip je cool oduvik. njegovi problemi dolaze samo iz razloga:što se neda nikome pod noge,da ga gaze.... i ja mu zato skidan kapu.... sviđa mi se ka čovik i sportaš! samo naprid ljudino!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare