To je to što me zanima!

Klinci ispratili 'kockaste' uz ovacije Luki Modriću

Klinci su na na zagrebačkom aerodromu Plesu dočekali 'kockaste’, ali igrači su se žurili na avion za Budimpeštu, pa nitko nije dobio autogram
Vidi originalni članak

Bez Slavena Bilića, koji je otputovao u Graz uživo vidjeti Austrijance protiv Malte, hrvatska reprezentacija zaputila se u petak ujutro prema Budimpešti, gdje u subotu navečer igra zadnju pripremnu utakmicu prije početka Europskog prvenstva 2008.
Igrom slučaja, točno kad je u zrakoplovnu luku Pleso stigao autobus s hrvatskim igračima, tamo se našlo stotinjak klinaca iz osnovne škole u Suhopolju. Braća Kovač, Petrić i ostali dečki ostali su u čudu - klinci su ih dočekali ovacijama, skandiranjem... Pogotovo Luku Modrića.
No mališani ovaj put baš nisu imali sreće - zrakoplov je ubrzo kretao i vjerojatno im je samo zato Luka s ostalim reprezentativcima izmaknuo. Dečki su uzeli torbe iz autobusa i odmah projurili na “check-in” a da nisu podijelili ni jedan autogram. Slavena nije bilo s njima, ali kao da svi pokušavaju slijediti ono njegovo razmišljanje još iz Rovinja, gdje je vladala neopisiva gužva i gdje su treninge reprezentacije pratile stotine navijača - što manje autograma i sveg tog “šušura”, to bolje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare