To je to što me zanima!

Klinsmann: Ne mislim da bih morao otići iz Bayerna

Bilo bi šteta da se moramo rastati s njim. Puno bi nas to koštalo, kaže Franz Beckenbauer, iako navijači sve glasnije traže Klinsmannov odlazak
Vidi originalni članak

Njemački nogometni gigant Bayern mogao bi vrlo lako okončati sezonu bez i jednog trofeja. Iako pritisak na trenera Jürgena Klinsmanna raste iz dana u dan, on poručuje da se neće tek tako predati. Mnogi navijači Bayerna traže Klinsmannov odlazak, pogotovo nakon još jednog podbačaja, domaćeg poraza u 29. kolu Bundeslige od Schalkea s 1-0. Bayern zaostaje tri boda za vodećim Wolfsburgom, koji može i povećati prednost na nedjeljnom gostovanju kod Energie Cottbusa. Nakon eliminacije iz Lige prvaka i njemačkog Kupa, prvenstvo je ostala jedina Bayrnova nada za osvajanje trofeja, ali i ta je nada nakon utakmice sa Schalkeom na staklenim nogama. - Ne mislim da bih se trebao brinuti za svoju poziciju. Ja sam po prirodi borac, pa ću se i dalje boriti – poručuje trener Klinsmann. Bayernov počasni predsjednik Franz Beckenbauer kao da se već pomirio s činjenicom da njegov klub neće obraniti naslov prvaka. Ne želi rastanak s Klinsmannom, ali niti ne isključuje tu mogućnost. - Sada nam je cilj osvojiti barem drugo mjesto u prvenstvu. Klinsmann? Bilo bi šteta ako bi se morali rastati. Bayern je puno uložio u tu suradnju, jednako kao i sam Klinsmann. Osim toga, raskid ugovora bi nas i dosta koštao – iskreno je kazao legendarni Beckenbauer.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tsubasa Ozora 26.04.2009.

    treneri velikih klubova su uvijek pod pritiskom, u svakoj utakmici se očekuje pobjeda i u svakom natjecanju trofej, a Bayern ove sezone nema ništa.. svi znamo što u Njemačkoj i ne samo u Njemačkoj znači ime Bayern, a Klinsmann očito nije dorastao izazovu kao što je Bayern.. vodio je on Njemačku repku i bio dobar, ali repka je jedno, a klub nešto sasvim drugo..

  • JAX 26.04.2009.

    ja bi da ostane s njim je njemacka liga zanimljivija

  • nogometas05 26.04.2009.

    Trebas otic iz Njemacke a ne samo iz Bayerna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare