To je to što me zanima!

Klopp: Da nismo imali sreće primili bismo osam golova

"Real se u drugom poluvremenu nametnuo, a mi nismo znali odgovoriti na to. Ne znam je li gol Callejona bio iz zaleđa, ali uopće mi ne smeta što je poništen"
Vidi originalni članak

Iskreno je trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp priznao da je njegova momčad imala sreće u utorak navečer kada je izborila remi (2-2) protiv Real Madrida na Santiago Bernabeuu.

Njemački prvak je u 4. kolu skupine D Lige prvaka dvaput vodio, najprije pogotkom Marca Reusa, a potom i autogolom Alvara Arbeloe. Za ''kraljevski klub'' su strijelci bili Pepe i Mesut Özil koji je konačnih 2-2 postavio u 89. minuti. Gosti su u drugo poluvrijeme ušli s vodstvom 2-1, ali su do kraja utakmice praktički bili pod opsadom domaćina.

- Imali smo ponešto sreće. Ako nemaš sreće na Bernabeuu, onda primiš osam golova. Teško je napraviti plan za gostovanje kod Reala budući da na svome terenu igra znatno agresivnije. Real se u drugom poluvremenu nametnuo, a mi nismo znali odgovoriti na to. Ne znam je li gol Callejona bio iz zaleđa, ali uopće mi ne smeta što je poništen - iskren je kao i obično bio Klopp.

- Ovo je dobar rezultat. Naš je plan bio ne raditi pogreške i držati loptu. Imali smo jasnu ideju i igrali dobro, a posebno smo dobro u drugom poluvremenu pokrivali Cristiana Ronalda - dodao je Klopp čija je momčad s osam bodova na vrhu skupine D, dok Real ima bod manje.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MarinGrubić 07.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stipo1304 07.11.2012.

    a sporna situacija u 16-ercu Reala u zadnjoj minuti???

  • IvAnSidlovskii 07.11.2012.

    Borussia je dominirala prvo poluvrijeme i svaka cast, ali real je drugo poluvrijeme uzeo stvari u svoje ruke, ali nisu imali srece tako da je rezultat pravedan navijac sam reala ali gol callejona je ovisio o milimetrima a to sudac nemoze vidjeti dobro ali sve u svemu sudenje je bilo za pohvalu hala madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare