To je to što me zanima!

Klopp ga izostavio: Lovren nije na popisu za uzvrat s Portom

Dejan je bolestan, nije se baš osjećao dobro, doktor je to sve vidio i nije bilo šanse da on putuje s nama. To je razlog izostanka, rekao je Jurgen Klopp za službene stranice kluba
Vidi originalni članak

Liverpool u srijedu u 21 sat gostuje kod Porta u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Redsi su na Anfieldu slavili 2-0, a iako i u Portugal stižu kao blagi favoriti, tamo će igrati bez hrvatskog braniča Dejana Lovrena.

Liverpool je objavio popis od 21 igrača koje trener Jurgen Klopp vodi sa sobom, a 29-godišnji Hrvat se ne nalazi na njemu.

Razlog izostanka je bolest, a o slučaju je progovorio i sam Klopp:

- Dejan je bolestan, nije se baš osjećao dobro, doktor je to sve vidio i nije bilo šanse da on putuje s nama. To je razlog izostanka - rekao je Nijemac za službene stranice kluba.

U Engleskoj ostaje i Alex Oxlade-Chamberlain koji je još u procesu vraćanja u formu, a ostale Liverpoolove zvijezde ipak su spremne za uzvrat.

Popis igrača: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Alisson, Henderson, Sturridge, Moreno, Lallana, Mignolet, Shaqiri, Robertson, Origi, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • VOLBEAT 16.04.2019.

    Šteta, baš mi je nekako napokon bio dobar u paru s Virgilom, ozljeda ga je shebala.i sada se teško može vratiti u prvih 11...

  • 16.04.2019.

    Kako sjajno igra čudo je da je i do sad bio u kadru.. ..

  • hercules18 16.04.2019.

    Najjaci ovi sto komentiraju, a ni clanak nisu procitali... nasjedaju na maloumne naslove 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare