To je to što me zanima!

Jose: Puno su bolji; Klopp: Mi smo sinoć bili kao Robin Hood

Pobijedila je daleko bolja momčad, Borussia je zaslužila ovu pobjedu. Moji igrači dali su sve od sebe, ali oni su uvijek bili prvi na lopti, rekao je Jose Mourinho
Vidi originalni članak

Moja momčad odigrala je nevjerojatnu utakmicu. Bilo je jako teško jer je Real strašna momčad, rekao je Jürgen Klopp. 

Treneru Borussije osmijeh nije silazio s lica. Kako i bi kad je njegova momčad velikom Realu zabila poker golova.

- Prvih 25 minuta smo igrali odlično, ali nakon toga smo se malo izgubili. Ne previše, ali dovoljno da se oni vrate i izjednače - priča Klopp te slikovito objašnjava kako su njegovi igrači odigrali drugo poluvrijeme.

- Ma imam nevjerojatnu momčad. U drugo poluvrijeme smo ušli kao strijela, kao da nas je Robin Hood ispalio. Nitko nas nije mogao zaustaviti. Pa uveo sam dva defenzivna igrača u igru, a oni su trčali u njihov kazneni prostor - dodao je Klopp.

Da je sinoć bio bolji priznao mu je i Mourinho.

- Pobijedila je daleko bolja momčad, Borussia je zaslužila ovu pobjedu. Moji igrači dali su sve od sebe, ali oni su uvijek bili prvi na lopti - rekao je Mourinho nakon teškog poraza.

No Special One i dalje misli da može do finala.

- Vjerujem da se možemo vratiti i plasirati se u finale. Imam osjećaj da su svi golovi pali iz naših pogrešaka.

I dok se svi već pripremaju za njemački finale na Wembleyu, Jose smiruje strasti.

- U Realu sam već tri godine i legende ovoga kluba su mi objasnile neke stvari. Jedna od njih je da na domaćem terenu nema nemogućih dosega. U nogometu ništa nije nemoguće. Moji igrači u utorak će s terena otići podignute glave jer će znati da su dali sve od sebe - zaključio je Mourinho.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Yassa 25.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • obra24 25.04.2013.

    Da cuj pali golovi iz njihovih pogresaka.. :D sta bi onda trebali rec za Borusiju..

  • radislav 25.04.2013.

    nadigran real !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare