To je to što me zanima!

Klopp: 'Ma kakav Chelsea? City je ekipa koju je najteže dobiti'

Unatoč tome što Chelseaju u Premier ligi svi gledaju u leđa i to s velikih 10 bodova 'kaskanja', Jurgen Klopp izjavio je kako je City najbolji engleski klub, a ne Conteova momčad
Vidi originalni članak

Jurgen Klopp bocnuo je Antonija Contea i njegov Chelsea izjavivši kako Chelsea nije klub protiv kojeg je najteže igrati u Premier ligi već Manchester City.

Njemački strateg jedini si može uzeti za pravo izreći takvo nešto, s obzirom da su momci s Anfielda jedini koji su uspjeli pobijediti Chelsea na Stamford Bridgeu. Bilo je to na samom početku sezonu, a rezultat je bio 2-1 za goste. 

- Osobno smatram da je City najbolja engleska momčad. Nije to Chelsea, unatoč tome što su s uvjerljivih 10 bodova prvi na premierligaškoj tablici - rekao je 'Kloppo', a Conte neće biti presretan ovom izjavom. 

- 'Građani' igraju pravi nogomet. Teško se braniti protiv njih - zaključio je trener Liverpoola. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 18.03.2017.

    DA DA , sigurno . Mislim da je ovo čisti prc na Contea . No sigurno će se naći ljudi koji misle da je tako . City je teška čorba te su sa onakvim investicijama morali biti uz bok Chelseaju . Conteova ekipa serazlikuje od drugih po pobjedničkom mentalitetu , igrači im nisu ništa bolji od drugih ekipa , ali u nogometu pobjeđuje kolektiv što ga imaju Bluesi.

  • DembeleOs287 17.03.2017.

    Malo koristenje obrnute psihologije

Komentiraj...
Vidi sve komentare