To je to što me zanima!

Klopp: Ma koji penal?! Sve je čisto, bacio se prije kontakta...

Liverpool je za mene najbolja momčad Europe, rekao je Carlo Ancelotti nakon što je njegov Napoli pobijedio aktualnog nositelja titule šampiona Lige prvaka, engleski Liverpool u prvom ovosezonskom susretu...
Vidi originalni članak

Aktualni prvak Lige prvaka, Liverpool, poražen je u prvom susretu ovosezonskog izdanja elitnog klupskog natjecanja. Bolji je bio talijanski Napoli rezultatom 2-0. Njemački strateg "redsa", Jurgen Klopp, nakon poraza nije bio oduševljen rezultatom niti utjecajem na ishod koji je, po njemu, imao glavni sudac, Felix Brych. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oba gola Napoli je postigao pred kraj utakmice. Prvi je zabio Dries Mertens iz dosuđenog penala za kojeg se mnogi pitaju je li ga uopće i bilo, dok je strijelac drugog gola bio Llorente. 

- U drugom dijelu utakmica je postala luda - započeo je obraćanje javnosti nakon meča Jurgen Klopp. 

- Mislim da penala nije bilo. Što da vam kažem? Za mene je to jasna situacija. Igrač Napolija je skočio prije kontakta, vidi se - rekao je Klopp o dvojbenom penalu. 

START ZA ZATVOR Ovo je samo žuti? Chelseajev Mount skoro završio kao Dudu

BAYERN - CRVENA ZVEZDA Kovača ne brine Zvezda: Dečki, slobodni ste, nemamo trening...

Ipak, nije Nijemac razočaran igrom svoje momčadi. 

- Igrali smo dobro, ali nismo realizirali naše šanse. Napravili smo neke loše odluke i sada se moramo nosit s posljedicama - zaključio je prvi čovjek "redsa".

S druge strane, Carlo Ancelotti, trener Napolija, nije štedio na pohvalama za obje momčadi. 

- Naša je taktika bila igrati cijelu utakmicu - otvorio je svoje izlaganje Ancelotti

STRINIĆEV SAVJET Dinamovci, ne dajte Zapati da primi loptu! I on nikad ne pada

ZAPAMTITE GA Čudo od djeteta: U svom debiju u Ligi prvaka je ispisao povijest

- Željeli smo koristiti visoki presing u kombinaciji s dubokom obranom u nekim periodima utakmice - pojasnio je pa dodao: 

- To smo i činili, naviknuli smo se na različitu igru. Kada je Liverpool imao kontrolu dobro smo se branili, igrali smo uravnoteženo, a to mi je jako drago jer Liverpool smatram najboljom momčadi Europe - rekao je strateg Talijana. 

Sljedeće kolo LP u skupini E, Liverpool na Anfieldu dočekuje  Salzburg koji je u prvom kolu slavio 6-2, dok će Napoli gostovati u Belgiji na travnjaku Genka

Podsjetimo još, Felix Brych je na posljednjem SP-u u Rusiji sudio samo jednu utakmicu, Srbija - Švicarska (1-2), a nakon žestokih kritika na njegovo suđenje u tom dvoboju morao je ići kući.  Nedavno je sudio i "vatrenima" protiv Slovačke u kvalifikacijama za Euro, ali je ta utakmica završila uspješno za našu reprezentaciju pa na suđenje nitko nije obraćao veliku pozornost. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 68

  • sumarinac 18.09.2019.

    Ancelotti..👑💪

  • 18.09.2019.

    Gospodine Klop je li bio penal u finalu pritiv Totenhema kad je Mane namjerno s udaljenost od 1 metra napucao protivničnog igrača, jer nije imao nikakvog drugog rješenja, umjesto da mu sudac zbog toga udjeli žuti karton, sudac je svirao penal i tako odlužio pobjednika, Penal je onda kad ga sudac svira, a ostalo su utjehe gubitnika nije bitno da li su opravdane i neopravdane, tu ni var neće pomoći,opet je sve u odluci glavnog suca.

  • rvatina iz sinja 18.09.2019.

    Los gubitnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare