To je to što me zanima!

Klopp: Ronaldo i Messi? Salah je najbolji nogometaš svijeta!

Odigrao je nevjerojatno. Asistencija za prvi gol je bila odlična, a drugi gol je bio poseban. On je najbolji. Tko je bolji od njega, upitao je novinare Jurgen Klopp nakon odlične predstave Salaha
Vidi originalni članak

Liverpool je danas slavio protiv Watforda s 5-0 u 8. kolu Premiershipa, a ponovno je maestralan bio Egipćanin Mohamed Salah. Za prvi je gol na utakmici fenomenalno, ala Luka Modrić, vanjskom dodao za Manea, a kasnije se i sam upisao u strijelce kada je u 54. minuti fenomenalno izvrtio obranu Watforda i iz kuta zabio u suprotni kut.

Jurgen Klopp bio je nakon utakmice presretan izvedbom svoje momčadi, a ponovno je nahvalio i Salaha. Za njega nema dvojbe, 'Mo' je najbolji nogometaš svijeta.

KLOPP U ČUDU 'Premership će morati objasniti zašto su dopustili da Newcastle bude u vlasništvu jedne zemlje'

- Odigrao je nevjerojatno. Asistencija za prvi gol je bila odlična, a drugi gol je bio poseban. On je najbolji. Tko je bolji od njega? Nije potrebno razgovarati o tome što su Ronaldo i Messi učinili u svijetu nogometa, no u ovom trenutku, Salah je najbolji - rekao je Klopp za BT Sports nakon utakmice.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

I u pravu je. Egipćanin ponovno igra nevjerojatnu sezonu. Ovo mu je bila osma uzastopna utakmicu u dresu 'redsa' u kojoj je zabio gol. Lakoćom kojom prolazi braniče neodoljivo podsjeća na godine kada se Messi poigravao na travnjaku. Šteta što su ta vremena prošla, a da su dugo trajala, jesu...

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 7vuk777 17.10.2021.

    klop i ti ga lupetas

  • 17.10.2021.

    Salah igra kao sto ie mesi igrao nekada,svaka mu cast!Top igrac!

  • kajkajkaj1 17.10.2021.

    Ziher

Komentiraj...
Vidi sve komentare