To je to što me zanima!

Klopp skoro zaplakao: Ono što je Salah napravio je predivno

Utakmica je bila luda, ali mislim da smo bili jako, jako dobri. Uspjeli smo im razbiti igru na početku svake akcije, a Arsenal je jako opasna momčad, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp
Vidi originalni članak

Neumoljivo, atraktivno, opasno. Tako je izgledao Liverpool koji je razbio Arsenala 5-1 i poslao poruku Cityju i ostatku družine da je Premier liga ove godine njihova.

Šampionski su odigrali Redsi, a koliko su moćno izgledali, činilo se da gol mogu zabiti svake sekunde. Roberto Firmino odigrao je sjajnu utakmicu zabivši hat-trick, no u tome mu je pomogao Mohamed Salah. Božićno je vrijeme i vrijeme darivanja, a u skladu s time je postupio i Egipćanin.

BOBBY, MAJSTORE! Majstorijama rušio Arsenalove igrače kao čunjeve pa zabio gol

- Kad sam vidio što je Mo učinio, skoro sam zaplakao. Svi znamo koliko on voli zabijati golove, ali je prepustio Firminu izvođenje penala. Prekrasno - rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Dejan Lovren izborio je penal za Liverpool, izvođač penala inače je Salah, no Egipćanin je oduševio sve i dao Firminu da izvede penal i da postigne hat-trick. Brazilac je zabio i odmah skočio u zagrljaj sjajnom Salahu.

- Utakmica je bila luda, ali mislim da smo bili jako, jako dobri. Uspjeli smo im razbiti igru na početku svake akcije, a Arsenal je jako opasna momčad. Naš odgovor na njihov gol je bio svjetski. Prisilili smo ih na pogreške, branili smo se savršeno i kontrolirali smo utakmicu u nastavku - rekao je Klopp.

Liverpool izgleda zrelo za naslov prvaka Engleske nakon 29 godina, a nakon 20 kola već su se odvojili na vrhu s devet bodova više od Tottenhama. No, tu razliku može smanjiti trećeplasirani City koji igra protiv Southamptona pa onda i protiv Liverpoola 3. siječnja. To će biti dvoboj nakon kojeg će nam dosta toga biti jasnije.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • NIKE 30.12.2018.

    Ajde više osvojite tu Premier ligu, ako niste 2014. godine sa Suarezom u napadu sada je vrijeme. Već mi je pun kc onog ćelavca u umjetno nabijene atmosfere.

  • It's kišing 30.12.2018.

    Pa zašto mu onda nije dao da puca prvi penal...

  • hzhbcop 30.12.2018.

    Sve to je, moćni su, atraktivni i sve sto ide uz to... ali dodje 20 dana krize kada ne možeš dobiti nikoga i to razdoblje će biti presudno... svakom dodje crne minute...

Komentiraj...
Vidi sve komentare