To je to što me zanima!

Klopp: Zašto Atletico igra baš takav nogomet, čemu bunker?!

Mi smo imali pola sata više da zabijemo gol u gostima od Liverpoola. To nije fer. Sve je to po pravilima, ali mislim da je pravilo u tom slučaju krivo, rekao je veliki pobjednik, trener Atletica Diego Simeone
Vidi originalni članak

Liverpool će i u 2019. i u 2020. imati fenomenalnu sezonu. Prošle godine drugi u Engleskoj, a osvajači Lige prvaka. Ove godine prvaci Engleske nakon tri desetljeća, ali u Ligi prvaka ispali su već u osmini finala. Nakon 1-0 u Madridu, Atletico je trijumfirao i na Anfieldu: 3-2 za Španjolce i... Bye, bye Liverpool.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Junaci španjolskog trijumfa bili su šef struke i ljetno pojačanje iz Reala, Marcos Llorente. A idol Liverpoola, bradati Nijemac, bio je svjestan i svog dugog jezika i onoga što će reći, ali... Puknuo bi da nije progovorio:

- Slušajte, jako sam dobro svjestan sam da ću ispasti jako, jako loš gubitnik, ali: ja ne mogu ne reći kako mi nije jasno zašto Atletico sa takvo kvalitetnim igračima igra takav nogomet?! Mogli bi igrati normalno sa svim svojim svjetskim klasama umjesto da stanu duboko u svojoj polovici i čekaju kontru - govorio je trener detroniziranih europskih prvaka, Jürgen Klopp.

- Moji su dečki odigrali svjetsku utakmicu protiv svjetskog protivnika... Koji se branio u dvije linije sa po četiri igrača. I bili su u pravu, izbacili su nas, pobjednici su i čestitam im. Ali kad vidim igrače kao što su npr. Koke, Saul, Llorente... Njihova bi momčad trebala igrati pravi nogomet, a ne samo na kontre - rekao je Klopp.

Odgovor iz španjolskog tabora? Argentinac koji je odavno, još za igračkih dana, postao legenda madridskog kluba, uz očekivane pohvale svojima, podvukao je jedan drugi moment:

- Mi smo imali pola sata više da zabijemo gol u gostima od Liverpoola. To nije fer. Sve je to po pravilima, ali mislim da je pravilo u tom slučaju krivo- rekao je veliki pobjednik, trener Atletica Diego Simeone.

Šime Vrsaljko odigrao je sudačku nadoknadu i oba produžetka koji ulaze u Atleticovu povijest te iz Lige prvaka izbacio Dejana Lovrena koji ovoga puta nije bio ni na Liverpoolovoj klupi.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • user_432191 12.03.2020.

    Uvijek je bio seronja kada gubi i uvijek su mu svi drugi krivi....luzer sad će osvojiti naslov prvaka i nikad više kao i lige prvaka

  • MK7R300ps 12.03.2020.

    Školuje Simeone nastavlja , sve ih je doškolovao i to sa kud i kamo slabijim klubom , na dvi utakmice na ispadanje treba znati igrati na rezultat , a ne samo navali navali ajmooo.napad napad, Liverpool je jučer nakon prvog gola trebao umrtviti igru prepustiti atletiku posjed i lagano nebi li uvalili na kontru drugi gol do 90-te min. Nisu uspili zabiti drugi gol od silne navale se potrošili već im je bio pun k. Atletiko je to iskoristio u produžetcima dali puni gas i zabili , jer u 90 min se nisu potrgali kao Liverpool ajmoo kloppp sve u napad sve napad za napadom igrači su mu zapucali jedno 15-ak dobrih akcija zapucali prije vremena bez veze. A tu trkelja , šta je Faraon egipatsko tele jučer dobro uradio sjebao jedno 10 napada.

  • kajzanavek 12.03.2020.

    Jesmo jučer živce izgubili, no nije baš za sve to kriva kukavička Atleticova igra. Salah već duže vrijeme je više nego loš, zakaj mora igrat? Za Adriana smo znali da je rupa, ali ne da je i u glavi propuh, pa kaj nije mogal branit treći golman....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare