Obavijesti

Sport

Komentari 137

Klopp: Zašto Atletico igra baš takav nogomet, čemu bunker?!

Klopp: Zašto Atletico igra baš takav nogomet, čemu bunker?!
1

Mi smo imali pola sata više da zabijemo gol u gostima od Liverpoola. To nije fer. Sve je to po pravilima, ali mislim da je pravilo u tom slučaju krivo, rekao je veliki pobjednik, trener Atletica Diego Simeone

VIDEO

Liverpool će i u 2019. i u 2020. imati fenomenalnu sezonu. Prošle godine drugi u Engleskoj, a osvajači Lige prvaka. Ove godine prvaci Engleske nakon tri desetljeća, ali u Ligi prvaka ispali su već u osmini finala. Nakon 1-0 u Madridu, Atletico je trijumfirao i na Anfieldu: 3-2 za Španjolce i... Bye, bye Liverpool.

Pokretanje videa...

00:36

Junaci španjolskog trijumfa bili su šef struke i ljetno pojačanje iz Reala, Marcos Llorente. A idol Liverpoola, bradati Nijemac, bio je svjestan i svog dugog jezika i onoga što će reći, ali... Puknuo bi da nije progovorio:

- Slušajte, jako sam dobro svjestan sam da ću ispasti jako, jako loš gubitnik, ali: ja ne mogu ne reći kako mi nije jasno zašto Atletico sa takvo kvalitetnim igračima igra takav nogomet?! Mogli bi igrati normalno sa svim svojim svjetskim klasama umjesto da stanu duboko u svojoj polovici i čekaju kontru - govorio je trener detroniziranih europskih prvaka, Jürgen Klopp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moji su dečki odigrali svjetsku utakmicu protiv svjetskog protivnika... Koji se branio u dvije linije sa po četiri igrača. I bili su u pravu, izbacili su nas, pobjednici su i čestitam im. Ali kad vidim igrače kao što su npr. Koke, Saul, Llorente... Njihova bi momčad trebala igrati pravi nogomet, a ne samo na kontre - rekao je Klopp.

Odgovor iz španjolskog tabora? Argentinac koji je odavno, još za igračkih dana, postao legenda madridskog kluba, uz očekivane pohvale svojima, podvukao je jedan drugi moment:

- Mi smo imali pola sata više da zabijemo gol u gostima od Liverpoola. To nije fer. Sve je to po pravilima, ali mislim da je pravilo u tom slučaju krivo- rekao je veliki pobjednik, trener Atletica Diego Simeone.

Šime Vrsaljko odigrao je sudačku nadoknadu i oba produžetka koji ulaze u Atleticovu povijest te iz Lige prvaka izbacio Dejana Lovrena koji ovoga puta nije bio ni na Liverpoolovoj klupi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...