To je to što me zanima!

Klopp: Znao sam da je Lovren kvalitetan, a sve je bolji i bolji

Liverpoolov trener Jürgen Klopp pohvalio je Dejana Lovrena te rekao kako je sretan što je hrvatski branič sada svima pokazao koliko su griješili kada su ga kritizirali
Vidi originalni članak

Čuo sam da navijači nisu bili baš zadovoljni sa Dejanovim nastupima kada je stigao. Ja ne mogu reći ništa o tome, rekao je Jürgen Klopp čijim je dolaskom na Anfield najviše profitirao upravo Dejan Lovren.

Hrvatski stoper igra sve bolje nakon što je Klopp preuzeo Liverpool, a sve je kulminiralo sjajnom predstavom protiv Leicestera.

- Otkako sam ja stigao, on je sve bolji i bolji. Pokazao je koliko je jak, a ja uopće nisam iznenađen time. Znao sam da je kvalitetan - kaže Nijemac.

Do njegova dolaska Lovren je bio omiljena meta za 'pljuvanje' navijača Liverpoola na društvenim mrežama, a sada se nižu samo pohvale.

- Bio sam pomalo iznenađen s onime što su mi svi pričali o njemu. Sretan sam zbog njega jer je sada uspio pokazati svima da su griješili. Vrlo je važno za momčad da ostane u formi, zdrav i nastavi s partijama kao protiv Leicestera - dodao je Klopp

Idi na 24sata

Komentari 47

  • zrinko08 29.12.2015.

    Lijepa vijest, podrška i povjerenje su ga vratili, naravno i rad. Jako se veselim da je Lovren uspio i da ne mora snositi krivicu za propuste cijele momčadi. Bit ce Lovren još bolji, u to sam siguran.

  • mojnik 29.12.2015.

    Možda ću malo smaknuti sa teme, primjer Jelavića. Kada bi taj momak sam sebi lupio par šamara pred ogledalom, počeo više trenirati, razviti talent i svoju igru da bi postao jedan od glavnih golgetera u Engleskoj. Da se mene pita izbacio bih Manđu ili Kalinića i njega postavio kao glavnu špicu. Stoga ako Lovren se pokaže, što se mene tiče može imati zeleno svijetlo za EP!

  • Toni1911 29.12.2015.

    iduci kiks liverpoola opet ce lovren bit kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare