To je to što me zanima!

'Klub 300': Svi Leovi golovi u 9 godina karijere, pogledajte...

Zanimljivo je pogledati Leov 'rast' iz sezone u sezonu. Kod Rijkaarda je napredovao, ali kod Pepa je 'eksplodirao'. U galeriji pogledajte video svih Argentinčevih golova
Vidi originalni članak

Sad već davnog 16. studenog 2003. godine, Leo Messi debitirao je za Barcelonu i počeo pisati nogometnu povijest.

Malo više od devet godina kasnije ušao je u 'klub 300'. S dva gola Granadi došao je do brojke 301 u 365 službenih utakmica koliko je odigrao za Barcu. Samo su Paulino Alcantara i Josep Samitier bolji od njega, ali oni su za katalonski klub igrali prije 1. svjetskog rata.

Zanimljivo je pogledati i njegov 'rast' iz sezone u sezonu. U prvoj samo jedan pa već u idućoj osam golova. Kod Rijkaarda je napredovao, ali kod Guardiole je 'eksplodirao'.

Messi je zabio barem gol za Barcu u svim natjecanjima u kojima je igrao. Čak 206 golova u Primeri, 56 u Ligi prvaka, 24 u Kupu Kralja, 10 u španjolskom Superkupu, četiri na SP-u klubova te jedan u europskom Superkupu.

U galeriji pogledajte video svih Argentinčevih golova. Ima se što za vidjeti, video traje skoro 20 minuta...

Idi na 24sata

Komentari 126

  • BIRAJ.online 19.02.2013.

    hmmmm... opet se djecasvadjaju i osporavaju igracine... do sada (ovog videa 301 gola) bio je: messi je pola golova zabio iz penala, zabija samo jacom nogom, zabija samo kada se lopta odbija od njega.... sada opet nakon ovoga neka druga osporavanja... zalosno... a da sto se tice da messi nije kompletan igrac - do 200-tog gola izbrojao sam 18 jedanajsteraca, 10-ak golova glavom (sto je za igraca njegove visine odlicno), zabija lijevom, desnom, nogom, iz solo akcija, iz slobodnjaka.... ma sve moguce vrste golova.. i onda se nadju djeca koja imaju postere odredjenih igraca na zidovima da osporavaju jednog ovakvog igraca... zato sto nema in frizuru i ostalo.... heheheh....

  • CpC-99 19.02.2013.

    Bolji mi onaj Bentnerov video, majke mi :D

  • BlackRonsky 19.02.2013.

    Bravo Messi..da nema tebe i Ronalda nogomet zbilja nebi bio što je danas ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare