To je to što me zanima!

Klub hrvatskog reprezentativca želi dovesti Šimu Vrsaljka?

Vrsaljko je još uvijek bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s grčkim Olympiakosom. Talijanski mediji pišu da bi se bivši reprezentativac mogao vratiti u Seriu A...
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko (31) još je uvijek slobodan igrač. Podsjetimo, Vrsaljko je krajem studenog prošle godine sporazumno raskinuo ugovor s Olympiakosom, a do sada nije pronašao novi klub.

Talijanski Stop & Goal tvrdi da bi Vrsaljko mogao potpisati za Atalantu, koju vodi Gian Piero Gasperini. Ovaj je strateg već trenirao Vrsaljka u Genoi 2013. godine, a hitno mu je potreban novi desni bek nakon teške ozlijede Hansa Hateboera.

Vrsaljko bi se tako pridružio Mariju Pašaliću u Atalanti.

GOLOBRADI ŠIME Vrsaljko fotografijom iz 2009. zagolicao maštu dinamovaca UŽIVA S NOVOM OBITELJI Šime Vrsaljko objavio je rijetku fotku s njegovom Kajom Vidmar

POGLEDAJTE VIDEO: ĆIRO OSTAVIO SAVJET SVIM TRENERIMA

Stoga je Atalanti potreban drugi bek iza Davida Zappacoste, a to bi mogao biti upravo Vrsaljko, koji prema Transfermarktu trenutno vrijedi četiri milijuna eura. Ove je sezone odigrao devet utakmica u svim natjecanjima za Olympiakos.

Atalanta je trenutno na odličnom trećem mjestu u talijanskom prvenstvu s 41 bodom, koliko imaju i Roma i Milan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare