To je to što me zanima!

Klub iz reklame zanimljiv ponovno nakon 20 godina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osamdesetih se u engleskoj televizijskoj reklami za mlijeko spominje klub Accrington Stanley, koji je danas poznat po nečemu sasvim drugome...
Vidi originalni članak

Bilo je to vrijeme kada su nogometaši Liverpoola živjeli svoje najljepše dane. Tih osamdesetih su u devet godina uzeli šest naslova prvaka Engleske, a Ian Rush je bio ono što je danas David Beckham. Njegovo ime prodavalo je sve, čak i mlijeko.
U televizijskoj reklami za mlijeko dvojica dječaka dolaze nakon utakmice, u dresovim Liverpoola, do frižidera. Jedan od njih odlaže loptu, a drugi zapita:
- Ima li limunade?
- Ima, ako želiš - odgovara mu ovaj, no sam radije iz frižidera uzima mlijeko.
- Mlijeko... Bljak! - opet se javlja drugi.
- Ian Rush pije mlijeko - nastavlja se razgovor.
- Ian Rush?
- Da, i rekao mi je da ću, ako ne budem pio puno mlijeka, kada odrastem biti dobar jedino da igram za Accrington Stanley - poentira dječak koji pije puno mlijeko.
- Accrington Stanley? Tko su ti? - pita 'mali od limunade'.
- Točno tako! - završava razgovor na 'scouseu', dijalektu engleskog koji se govorio u Liverpoolu u to vrijeme.
Ova je reklama proslavila Accrington Stanley, mali klub iz Lancshirea. Dugo se za njih nije čulo, kao što se ni ne čuje za klubove iz četvrte lige. No Accrington Stanley ponovno je postao zanimljiv nakon uhićenja Stevena Gerrarda zbog tučnjave u noćnom klubu. Naime, osim Stevie G-a, uhićena su i dvojica igrača toga kluba, 28-godišnji golman Ian Dunbavin i 18-godišnji veznjak Robert Grant.
- Otkad se to Gerrard druži s četvrtoligaškim igračima? - pitaju se engleski mediji. Odgovor nisu dobili, ali možda ga dobije sudac 20. ožujka. Toga će se dana Gerrard pojaviti na sudu i pokušati objasniti što se točno dogodilo te noći...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majmun66 20.02.2009.

    baš su simpa klinje s ovim naglascima

  • thoMPson 20.02.2009.

    to su ona dvojica klinaca iz reklame!!

  • francesca26 19.02.2009.

    otčki mediji se pitaju kako se gerrasrd druži sa 4 ligom?? pa igrali u pinorima liverpoola, gerrard došao i do seniora, ova dvojica propali !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare