To je to što me zanima!

''Klub mi je 1965. dao Kadett, ali to je bio baš loš automobil''

Bivši hrvatski izbornik i Dinamov trener Otto Barić (77) danas uživa u Mercedesu CLK. U životu je vozio uglavnom njemačke automobile, a vrlo dobro se sjeća Opela
Vidi originalni članak

Bio sam mlad trener, imao sam 32 godine i dobio sam posao u njemačkom drugoligašu. Do tada nisam imao vlastiti automobil, ali sam od kluba dobio novi novcati Opel Kadett, prisjeća se proslavljeni hrvatski trener Otto Barić svojeg prvog ljubimca na četiri kotača.

- To su bili prvi modeli Kadetta, taj popularni model tek se probijao na tržište. Iako sam ga dobio od kluba, a stajao je 4500 njemačkih maraka, što je tad bilo mnogo, to je stvarno bio loš automobil - kroz smijeh je rekao 77-godišnji “Herr Otto” i dodao kako je u Njemačkoj zarađivao 3000 DEM.

- To su bili veliki novci, ne mogu se žaliti. Nakon Kadetta od kluba sam dobio popularni Opel Rekord, a kasnije i Opel Kapitän, što su ipak bili bolji auti, ali to još nije bilo to - kaže Otto, koji danas uživa u Mercedesu.

- Kasnije sam vozio nekoliko modela BMW-a, a završio sam, evo, s Mercedesom. Vozim sportski model CLK star nešto više od godinu dana i zaista guštam - rekao je Barić.

Njegov Mercedes na tržištu polovnih automobila stoji oko 250.000 kuna.

- Ma to je ‘pravi’ auto, vjerujte. Ponekad od sina uzmem njegov model CLS. To je malo veći model, ali i njega s užitkom vozim kad god mogu - zaključio je Otto. 

Do 2007. godine bio je albanski izbornik, a trenutačno je bez angažmana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 03.01.2011.

    Čovjek u osmom desetljeću života vozi sportski Merđo CLK?!

  • p i j e v a c 03.01.2011.

    poklonjenom konju se ne gleda u zube..

  • 20bucks 03.01.2011.

    ...pa dajte stavite i sliku njegovog spomenutog sina koji također ima mercedes - nek se zna yebiga ko je taj dasa! Eh na šta je spao i taj Mercedes kad ga i ovakvi seljoberi voze. Osim toga jel ovo sponzorirani članak ili što? Kog boli levo jaje šta je ovaj vozio i šta trenutno vozi!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare