To je to što me zanima!

Knežević nije prvi slučaj: Srbi su htjeli i bivšeg igrača Dinama

'Dugo sam namjeravao postati domaći igrač, odnosno Jagodinac. Dobio sam srpsku putovnicu i već se osjećam kao državljanin Srbije. Moja velika želja je jednog dana zaigrati za reprezentaciju Srbije' - rekao je Šimić
Vidi originalni članak

Medijske stupce puni priča o potencijalnom prelasku mladog hrvatskog reprezentativca Bojana Kneževića pod srpski stijeg, a nogometaš Lokomotive nije prvi takav slučaj između Hrvatske i susjedne zemlje.

Naime, dres mlade hrvatske reprezentacije svojevremeno je nosio golman Marko Šimić (33), produkt nogometne škole Dinama i veliki potencijal. Nogometaš rođen u Valjevu prošao je sve mlade selekcije Hrvatske od U-17 do U-21, a priča oko njegove promjene reprezentacije zakotrljala se 2012. kada je Šimić branio u Jagodini.

- Dugo sam namjeravao postati domaći igrač, odnosno Jagodinac. Dobio sam srpsku osobnu i putovnicu, u klubu sam tek dvije godine a već se osjećam kao domaći igrač i državljanin Srbije. Moja velika želja je jednog dana zaigrati za reprezentaciju Srbije - kazao je tada Šimić kojem se želja ipak nije ostvarila.

Srbi su ga optužili za namještanje utakmica za vrijeme igranja u Novom Pazaru tako da je sve neslavno propalo. Šimić je od 2014. bez angažmana, daleko od nogometnih travnjaka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lovac_u_mutnom 05.04.2019.

    U redu je kad brazilac igra za Hrvatsku, ili hrvat iz Australije, al kad je u pitanju srbin..... to je vec nesto drugo.....

  • 05.04.2019.

    Nece se nagledat velikih turnira sa Srbijom,a ni sa Hrvatskom jer jednstavno nema mjesta. Sa tribina neće slušati zadomspremni već nožžicasrebrenica što mu dođe na isto.

  • ivanpavelic1 05.04.2019.

    svaka ptica svom jatu leti...nek mu je sa srecom!! Za reprezentaciju se igra srcem a ne za lovu. Ako je otisao zbog tog drugog nije normalan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare