To je to što me zanima!

Knicksi svojoj novoj zvijezdi krivo napisali ime na dresu

Umjesto Ntilikina na dresu novog košarkaša New York Knicksa piše Ntilinka, a kako nosi isti broj kao nekad Jeremy Lin, navijači se šale da su na dres samo dopisana slova...
Vidi originalni članak

New York Knicksi, klub koji slobodno možemo nazvati jednim od simbola košarke u SAD-u, no isto tako i klub koji u posljednje vrijeme puno češće povezujemo s velikim gafovima. Jedan od primjera je klauzula u ugovoru Carmela Anthonyja prema kojoj ga se ne može 'trejdati' u drugi klub.

Posljednji u nizu gafova vezan je uz njihova novog igrača, potencijalne zvijezde Knicksa Franka Ntilikine (18). Mladog Francuza New York je na ovogodišnjem draftu izabrao kao osmog, predstavio ga navijačima i odveo na treninge momčadi.

A tamo ga je dočekao dres s brojem 17 i njegovim imenom. Ili barem onime što bi trebalo biti njegovo ime. Knicksi su svojoj novoj zvijezdi na dres otisnuli krivo ime, pa je tako umjesto Ntilikina na dresu pisalo - Ntilinka.

Nije, naravno, trebalo dugo da se 'šaljivci' na društvenim mrežama pronađu razlog za ovakvu pogrešku. Kako je Francuz dobio isti broj koji je nosio Jeremy Lin, teoretičari zavjere tvrde kako se zapravo radi o starom Jeremyjevu dresu na kojem su samo dodana slova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • rashomonn 30.06.2017.

    Ako napravi veliku karijeru taj dres će jednog dana vredeti malo bogatstvo.

  • wwww 30.06.2017.

    Sada već ex.GM Phill Jackson očito mu više leži trenerski posao nego posao managera.Knicksi ga neće nikako pamtiti po dobrom jer je totalno razbio ekipu nije doveo ništa posebno a treneri Fisher i Hornacek nisu dorasli trenirati niti u europi i osim toga sa svakim poavađao.Zadnjih dana uvelike se govori o Calipariu inače treneru Kentackya i ako ga uspiju dovesti u New Yorku bi se mogla igrati dobra obrana i sistematična košarka..

  • funaki12 30.06.2017.

    Hahah ti Knicksi su u totalnom neredu konstantno, ne čudi me ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare