To je to što me zanima!

Kobe Bryant i LA Lakersi preokrenuli protiv Kingsa

Aktualni prvaci NBA lige na poluvremenu su uvjerljivo su gubili protiv gostiju iz Sacramenta, no u drugom dijelu se 'razbudio' Kobe Bryant
Vidi originalni članak

Kobe Bryant još jednom je bio junaka utakmice nakon što je NBA prvake LA Lakerse tricom u posljednjim trenucima odveo do pobjede protiv Sacramenta (109-108) u Staples Centeru. Lakersi obranu u prvom poluvremenu uopće nisu igrali tako da su Kingsi na odmor otišli s prednošću 64-49 i postali momčad koja je prvacima utrpala najviše koševa za jedno poluvrijeme ove sezone. Imao je Sacramento u prvoj polovici utakmice i prednost 52-32 za što nezadovoljni kalifornijski navijači nisu propustili "nagraditi" svoje miljenike zvižducima.
Drugi je dio ipak donio buđenje domaćina. Bryant je utakmicu završio s 39 poena, ali nije bio najefikasniji igrač večeri u kojoj su odigrane samo tri utakmice.
Tu titulu je ponio Nate Robinson koji je bio zalijepljen na klupi u posljednjih 14 utakmica zbog sukoba s trenerom Mikeom D'Antonijem, da bi se protiv Atlante pretvorio u junaka. Ubacio je 41 poen za pobjedu New York Knicksa protiv Atlante u produžetku (112-108).

NBA rezultati:
LA Lakers – Sacramento 109-108
Minnesota – Orlando 94-106
Atlanta – New York 108-112, produžetak

Idi na 24sata

Komentari 1

  • parki 02.01.2010.

    Övo je pušiona od portala jer 24 časa imaju virus u programu a ja sam ga uspio nažalost bez puno muke detektirati i nazvao sam ga "vel.srb.četnikirus" alternativno "antihrvatirus" jedina mogućnos za prekid zaražavanja je napustiti bolesnu okolinu stoga pozdrav drugovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare