To je to što me zanima!

Kobe Bryant tražio od Virtusa 15 milijuna dolara po sezoni!

Talijanska Virtus Bologna Kobeu Bryantu je ponudila 6,7 milijuna dolara po sezoni, no američki košarkaš odbio je tu ponudu i zatražio od Bologne čak 15 milijuna
Vidi originalni članak

Zvijezda NBA kluba LA Lakersa Kobe Bryant šokirao je svojom "skromnošću" kada je od talijanskog košarkaškog kluba Virtus Bologne, koja mu je ponudila 6.7 milijuna dolara za sezonu, tražio čak 15 milijuna dolara.

Talijanski klub je ovu vijest objavio na svojoj službenoj internetskoj stranici na kojoj stoji da bi cijela "operacija" Kobe Bryant stajala 7.5 milijuna dolara nakon što se odbije porez. Bryant je, nakon odbijanja prvotne ponude, tražio 15 milijuna što bi se nakon odbijanja poreza prepolovilo na već spomenutih 7.5 milijuna. Nakon ovog zahtjeva američke zvijezde teško je vjerovati da će jedan od najboljih košarkaša svih vremena zaigrati u državi u kojoj je njegov otac igrao kao mladić.

Bryantu je jedan kineski klub u kolovozu ponudio 1.5 milijuna dolara mjesečne plaće, ali je nakon toga došla odluka kineskog saveza koji je zabranio angažiranje NBA igrača s opcijom povratka u NBA u slučaju prekida "lockouta" što je, logično, ohladilo Bryanta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • slavko00001 27.09.2011.

    cuo sam i da mu je bandic ponudio da igra u ciboni al da kobe plati ciboni 10miliončića

  • pakikpokik 27.09.2011.

    nakon toga ja bih da se ustroji neki sportski sud i takvome ni jedan klub da ne plati više od 15$ na mjesec,inače klub kazniti...ovo je perverzno,,,zbog takovih i nastaje ekonomska kriza...zbog takvih in drugih iz svjeta showa imamo litru benzina 10kn,,sto nameta svakom proizvodu a oni reklame po sekundi plačaju u miljunima...negdje se to mora namaknut......PERVERZNO.....

  • plavocrni 27.09.2011.

    glupost, kao nema dovoljno novaca za 10 zivota,pa sad trazi jos jos jos..mozete svi vi boljet kosarku,al pare ipak volite vise..

Komentiraj...
Vidi sve komentare