To je to što me zanima!

Kobe: Igrao bih protiv Jamesa jedan na jedan i dobio bih ga

Nedavno je LeBron bio na proputovanju kroz London. Prema pisanju Marce, ondje ga je dočekalo pitanje novinara hoće li skoro možda igrati jedan na jedan s Kobeom
Vidi originalni članak

Odgovor na pitanje tko je najbolji košarkaš svijeta svi ljubitelji košarke mogli bi dobiti u izravnom duelu jedan na jedan. Naime, LeBron “Kralj” James bacio je rukavicu u lice Kobeu Bryantu, prema mišljenju mnogih najboljem košarkašu današnjice.

Nedavno je LeBron James bio na proputovanju kroz London. Prema pisanju španjolske Marce, ondje ga je dočekalo pitanje novinara hoće li ljubitelji košarke uskoro možda vidjeti duel jedan na jedan s Bryantom.

- Ne bojim se ogleda protiv nikoga - bile su riječi LeBrona, na koje je Bryant odgovorio:

- Mogu pobijediti Lebrona u dvoboju jedan na jedan, a možemo igrati kad god želi.

Sad kad se NBA liga ne igra zbog “lockouta”, mogući susret Bryanta i Jamesa bio bi najveći spektakl za gledatelje diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Legenda17 16.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kobe024 16.11.2011.

    dobio il ne dobio kobe je daleko bolji igraac od jamesa...o stvarima koje kobe radi na terenu i nacin na koje postize koseve james moze samo sanjat...s tim da je kobe daleko od najboljih god sa kojekakvim ozljedama itd...kobe od prije par sezona bio razbio jamesa...jednostavno kobe ima vece sanse da zaustavi jamesa nego sto james ima sanse da zaustavi njega!

  • Jerky_1 16.11.2011.

    ma lebron bi ga izia

Komentiraj...
Vidi sve komentare