To je to što me zanima!

Kobešćak svladao Primorje u debiju, Mornar ispao iz Europe

Vaterpolisti Juga CO svladali su Primorje EB 9-6 u utakmici šestog kola skupine B Lige prvaka u Dubrovniku. Vjeko Kobešćak slavio je u prvoj utakmici na klupi Juga
Vidi originalni članak

Vjeko Kobešćak slavljenički je počeo trenerski mandat na klupi Juga CO. Vaterpolisti dubrovačkog kluba svladali su Primorje EB 9-6 u šestom kolu skupine B Lige prvaka u Gružu.

Iako su Riječani vodili nakon prve četvrtine 3-2, odličnom drugom i trećom dionicom (serija 5-0) domaći je sastav preokrenuo utakmicu i u završnici samo održavao sigurno vodstvo.

Najbolji strijelci u pobjedničkoj momčadi bili su Miho Bošković i Nikola Janović s po tri gola, dok su Cosmin Radu i Sandro Sukno po dvaput zabijali za primorjaše. Nakon šest utakmica Jug vodi u skupini B s 15 bodova, isto koliko i Szolnoki. Primorje je na trećem mjestu.

Mornar se oprostio od Europe

Pred oko 1200 gledatelja na bazenu u Poljudu Mornar Brodospas remizirao je 7-7 u uzvratu polufinala vaterpolskog Eurokupa s talijanskom Acquachiarom te se tako oprostio od daljnjeg natjecanja.

Ivo Čagalj/PIXSELL

Presudna je bila prednost od četiri gola, koju su talijani donijeli iz prvog susreta završenog rezultatom 15-11. Mornari su ispali zbog slabe realizacije igrača više 3/11 te dva promašena peterca.

- Opet smo loše ušli u utakmicu i razbranili njihovog golmana Capranija našim lošim šutevima. Žao mi je što se nismo oprostili pobjedom, kako bi barem na taj način zahvalili publici koja nas je došla ozdraviti u velikom broju - kazao je trener Mornara Zdeslav Vrdoljak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvat_DU 05.03.2015.

    Odlično! Jug je vodio i 7:3. Opet je prvi u skupini s 15 bodova koliko ima i Szolnok od kojeg je bolji u međusobnom omjeru. Tek se ima igrati druga utakmica sa Szolnokom. Stvarno neočekivano da četiri dana nakon blijede predstave i jedva izvučenog remija s Radničkim Jug pobijedi najtežeg protivnika. Već u subotu u regionalnoj ligi dolazi Partizan. U Eurokupu talijanska završnica, Posillipo i Acquachiara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare