To je to što me zanima!

Kobni debi: MMA borac umro nakon nelicencirane borbe...

Felix Pablo Elochokwu nije mogao slutiti da će mu prva borba u MMA-u ujedno biti i posljednja. Kanađanin je na 'divljem' turniru u Michiganu preminuo nakon nokauta
Vidi originalni članak

Kanadskom borcu nigerijskog porijekla Felixu Pablu Elochokwuu prošlog petka trebao je biti jedan od najsretnijih dana u životu, ali se pretvorio u tragediju. Elochowku (35) nije mogao zamisliti da će mu prva borba u MMA-u biti ujedno i posljednja u životu jer je debi na turniru u Michiganu bio koban po njegov život.

Borac je preminuo ubrzo nakon meča u Port Huronu na nelicenciranom amaterskom turniru 'Unleash The Beast'. Elochokwu je izgubio tehničkim nokautom u trećoj rundi nakon čega se požalio da mu nije dobro, srušio se i pao u nesvijest. Iako su mu brzo uskočili u pomoć, nažalost, nije mu bilo spasa.

Sam turnir je došao pod povećalo jer nije reguliran prema pravilima MMA organizacija, a borci prije meča, kao i nesretni Elochokwu, nisu obavljali liječnički pregled.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • japanokinez 21.04.2013.

    Toga je bilo i bit će. Umre dijete igrajući se u pjesku, umre dijete igrajući nogomet, umre i odrasli, a da neće ovaj od 35 godina.

  • WOMANIZER 10.04.2013.

    cccc eto šta se dogodi kad sve nije onako kako treba biti! počivao u miru! T_T

  • ko od brda odvaljen 10.04.2013.

    Kako su glupi ovi šta se groze tih sportova!!!! Ma to su sve ti...da ne kažem šta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare