To je to što me zanima!

"Kockasti" srušili davni rekord rovinjskog stadiona

Vi idite u hotel, a ja ću potpisivati autograme još neko vrijeme, rekao je Bilić nakon treninga, kad je vidio kakva euforija vlada u Rovinju
Vidi originalni članak

U Rovinju vlada euforija kao da Hrvatska igra u finalu Europskog prvenstva! Na treningu u četvrtak okupilo se više od 5000 ljudi, a nekoliko stotina ostalo ih je izvan stadiona. Domaćini kažu da je to najviše u povijesti Rovinja, da je približno isto gledatelja bilo još davne 1971. kad su ovdje igrale mlade reprezentacije Jugoslavije i Italije. Ljudi su se natiskali na ograde, zidove oko stadiona, a bilo ih je čak na krovu tribine. Pljeskom su pratili svaki dobar potez Bilićevih izabranika, a kad je trening završio, unatoč osiguranju, stotinjak djece ušlo je na teren i okupiralo nogometaše tražeći autograme i fotografiranje. Dugo su igrači izlazili s travnjaka, probijali se do svlačionica, a kad je Slaven Bilić vidio kakva je euforija posrijedi, poručio je ostatku reprezentacije:
- Vi idite u hotel, a ja ću ovdje potpisivati autograme još neko vrijeme.
Između ostalog, Bilić je opet igrače podijelio u dvije momčadi, a u onoj udarnoj napravio je dvije izmjene - umjesto Nike Kranjčara zaigrao je Rakitić, Modrića je prebacio na Srnino mjesto, a na njegovo je došao Vukojević. U utakmici punoj žustrine - Niko Kovač zaradio je u skoku s Kneževićem neugodan udarac u glavu i ostao nekoliko minuta ležati na zemlji - ta je momčad pobijedila suparnike 2-1. Za pobjednike su zabili Rakitić i Niko Kovač, dok je za "drugu momčad" strijelac bio Niko Kranjčar. Olić i Klasnić su i u četvrtak trenirali odvojeno zbog lakših ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • absinthium1988 23.05.2008.

    vatreeeenooo luuudiiiiloooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare