To je to što me zanima!

Kockice: Novi dresovi su pogodak ili novi promašaj?

'Bilić boysi' u Austriji su istrčali u novim dresovima na kojima ovaj put prevladava crvena boja. Mislite li da je Nike ovaj put pogodio s našim kockicama?
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć se u Klagenfurtu predstavila u novom ruhu. Kockice su davno prepoznate kao jedan od hrvatskih brendova i navijači željno očekuju svaki novi redizajn 'vatrenih' oprava. U prethodnom kvalifikacijskom ciklusu 'Bilić boysi' su izgledali znatno bolje no što su igrali, a navijači su bili složni u jednome: dresovi su najbolji dio momčadi.
Ovaj put naši su najbolji nogometaši istrčali u nešto izmijenjenom ruhu i, čini se, podijelili navijače. Nova garnitura u odnosu na prijašnje ima nešto više crvene boje na leđima, no kockice su i ovaj put dominantne s prednje strane. Problem je, kao i u nekim prijašnjim izdanjima, što se broj na leđima ne vidi jasno kao što bi to htjeli gledatelji.
Ipak, u usporedbi s trenirkama, koje kao da smo naslijedili od estonske reprezentacije, dojam je da dres može proći pred zahtjevnom hrvatskom publikom. Mislite li da je stara garnitura ipak bolja od nove? Ili je američki proizvođač novim dresovima napravio korak naprijed u kvaliteti i estetskom dojmu? Što bi vi promijenili?

NOVI DRESOVI HRVATSKE REPREZENTACIJE

Idi na 24sata

Komentari 43

  • foxxers 20.05.2010.

    Pozzz! Dresovi su Ok samo plave brojeve zamjienit bijelim i prolazi,ali trenirka je katastrofa kao da Estonci hodaju u njima. Brrrrrrrr

  • hrvoje123456 20.05.2010.

    vidim da se ljudima dreosovi bas i ne svidaju , meni osobno dres nije los , sorcovi su mi super a stucne nemaju veze sa dresovima.

  • bojan430 20.05.2010.

    ese bar su pobjedili u njima...tak da su oke

Komentiraj...
Vidi sve komentare