To je to što me zanima!

Koelnovi navijači izgubili strpljenje: Soldo odlazi!

Koeln je na domaćem terenu odigrao samo 1-1 protiv Borrusije (M). Soldina momčad 8 utakmica ne zna za pobjedu te su mu i navijači okreuli leđa
Vidi originalni članak

Hrvatski trener Zvonimir Soldo proživljava teške trenutke na klupi nogometnog Bundesligaša Kölna. Prema pisanju Bilda, u petak su mu leđa okrenuli i navijači. U prvoj utakmici 27. kola Köln je kod kuće odigrao samo neodlučeno protiv lokalnog rivala Borussije Mönchengladbach (1-1). To je već osma utakmica u nizu, uključujući i Kup, u kojoj Soldina momčad ne zna za pobjedu. Posljednji je trijumf ostvarila još 30. siječnja protiv Eintrachta. Marco Reus je u petak u 56. minuti dvoboja doveo goste u vodstvo, a u 72. minuti su se, navodi Bild, s tribina zaorili neugodni povici navijača: "Soldo odlazi!". Sedam minuta kasnije Maniche je pogodio za 1-1 i tako barem malo primirio bijesne navijače, ali čini se da je Soldo polako počeo gubiti povjerenje pristalica Kölna. Klub se nalazi na 13. mjestu s utakmicom više, a opasna zona, koja donosi doigravanje za ostanak u prvoj ligi, udaljena je samo pet bodova.
- U teškoj smo situaciji - priznao je i sam Soldo nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • klošar1990 20.03.2010.

    Kad si bio u Dinamu nista nisi napravio,a ipak je prvenstvo bilo naše!!Što si mislio da ćeš tako i kod Njemaca proci sa prosječnim Kolnom?E jebiga malo si se zajebo!

  • Rođo Rođin1_1 20.03.2010.

    hahahahahahah torcida pa eto ja lud,a tablica kaže trebate redom proć karlovac,šibenik,pa tek tad cibaliju.o dinamu nećemo ni govorie jer to he za vas predalek put.

  • torca1950 20.03.2010.

    rođin rođo, hajduk je ispred karlovca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare