To je to što me zanima!

Koeman: Nikad nije prekasno, uvjeren sam da ćemo biti bolji

Predsjednik je jasno dao do znanja koja je njegova odluka, rekao je trener Barcelone Ronald Koeman nakon poraza od Atletica, čiji otkaz su brojni priželjkivali
Vidi originalni članak

U derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid pobijedio je Barcelonu s 2-0 pridruživši se na vrhu ljestvice gradskom suparniku Realu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad Ronalda Koemana izgledala je poprilično nemoćno protiv aktualnog prvaka Atletica, koji je zahvaljujući golovima Lemara i Suareza iz prvog poluvremena slavio na Wanda Metropolitanu. 

Španjolski mediji su uoči utakmice prognozirali otkaz Ronaldu Koemanu, ali predsjednik Joan Laporta poručio je da je njegov posao siguran. 

Tijekom jučerašnjeg derbija, kamere su često hvatale trenera Barcelone s mobitelom na uhu jer je zbog suspenzije utakmicu pratio iz lože. Hvatao se Koeman za glavu savjetujući Henrika Larssona koji je sjedio na klupi, ali Barceloni nije bilo pomoći. 

- Nikad nije prekasno. Važno je znati kojim putem želite ići. Sa mnom kao trenerom ili bez mene. Zatražio sam od kluba da mi razjasni situaciju. Važno je i da u svlačionici znaju kakva je situacija. Predsjednik je jasno dao do znanja koja je njegova odluka - rekao je Koeman nakon poraza pa nastavio: 

- Znam da smo Barcelona i moramo pobjeđivati. Taj pritisak uvijek postoji, ali imam dobar osjećaj i siguran sam u to. Uvjeren sam da ćemo biti bolji. Trenutačno nam veznjaci igraju na krilima, imamo dosta problema.

Barcelonu sad očekuje dvotjedna pauza nakon čega slijede utakmice protiv Valencije, Dinama iz Kijeva i Real Madrida. Trenutačno se nalaze na devetom mjestu ljestvice s osvojenih 12 bodova.

- Nadajmo se da će se Aguero i Dembele uskoro priključiti momčadi - zaključio je Nizozemac koji je Barcelonu preuzeo u kolovozu prošle godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • danko1471991 03.10.2021.

    Njemu dobro, prica gluposti i zaraduje ogromne pare za nerad... Barcelona je taoc Koemana jer nema novaca za otkaz... On nije svjestan da trenira Barcelonu, a ne Evertona...

  • 03.10.2021.

    A sto se mene tice mozes ostat i dozivotno tamo!

  • 03.10.2021.

    Za tebe je vec odavno kasno😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare