To je to što me zanima!

Koeman odgovorio Pjaniću: Nisi igrao jer su drugi bolji od tebe

U našem sistemu igre kojeg preferiramo, sa i bez lopte, on je izgubio mjesto od konkurencije. Ništa drugo se nije događalo. Pokušali smo, ali drugi igrači su bili bolji. Želim mu sve najbolje, poručio mu je Koeman
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić (31) prije otprilike tjedan dana pridružio se Bešiktašu na jednogodišnjoj posudbi nakon što je shvatio da u Barceloni neće dobiti minutažu kakvu misli da zaslužuje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon dolaska u Istanbul dao je veliki intervju za Marcu u kojem se osvrnuo na loš odnos Ronaldom Koemanom kojeg je optužio da mu nikada nije dao pravu priliku, a da mu nitko nije htio objasniti zašto je to tako.

DOSTA MU JE KOEMANA Pjanić ipak odlazi iz Barcelone! Stigao na liječnički u Istanbul

Sada mu je trener Barcelone odgovorio u razgovoru za Mundo Deportivo istaknuvši kako su drugi igrači jednostavno bili bolji od njega.

- Mislim da je malo isfrustriran i to potpuno razumijem da je razočaran - rekao je Koeman za Mundo pa nastavio:

- U našem sistemu igre kojeg preferiramo, sa i bez lopte, on je izgubio mjesto od konkurencije. Ništa drugo se nije događalo. Pokušali smo, ali drugi igrači su bili bolji. Želim mu sve najbolje - zaključio je Koeman.

ODBIJENICA BARCELONI Dinamu propalo 10 milijuna eura za Olma! Ali na Maksimir zato stižu milijuni za Brekala

Podsjetimo, Pjanić je uoči početka prošle sezone potpisao za Barcelonu u transferu vrijednom 60 milijuna eura te se od njega puno očekivalo, no on očito ta očekivanja nije ispunio.

Bosanskohercegovački veznjak upisao je respektabilnih 30 nastupa za katalonskog diva, doduše najčešće s klupe, bez učinka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Slender 09.09.2021.

    Ma šta, on je bolji od Modrića su rekli 🤣

  • 09.09.2021.

    E bajo sad nek ti pjeva Karleusa😂

  • DeGogi 08.09.2021.

    Pjanic ni na vrhuncu karijere koju je imao u Juventusu prije 3 do 4 godina ne bi u tom istom razdoblju igrao standardno u Barceloni. Sad je Barcelona losija ali i on je popustio pa je situacija ista. Za Koemana pisat je uzaludno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare