To je to što me zanima!

Koeman pod velikim pritiskom: Već su mu pronašli nasljednika

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije Roberto Martinez favorit je za preuzimanje Barcelone ako Ronald Koeman dobije otkaz. Znakovito je poručio da nema komentara
Vidi originalni članak

Pritisak na trenera Barcelone Ronalda Koemana zbog loših rezultata se nastavlja, pa se kontinuirano nagađa o njegovoj smjeni, a i tome tko bi ga mogao naslijediti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katalonski klub ovaj četvrtak (22 sata) gostuje kod Cadiza, a sve osim pobjede moglo bi značiti i kraj za nizozemskog trenera iako bi mu, u tom slučaju, Barcelona morala isplatiti pozamašnu odštetu od 13 milijuna eura.

Među onima o kojima se govori kao nasljedniku pojavilo se i ime izbornika belgijske nogometne reprezentacije Roberta Martineza. No, on je odbio komentirati špekulacije o preuzimanju Barce.

- Uvijek će biti nagađanja. Kada izgubite tri utakmice već se počne govoriti da će dobiti otkaz. Kada stvari idu dobro opet ima špekulacija. To je normalno u nogometu. No, u ovom trenutku ja nemam nikakvih komentara na tu temu - izjavio je za španjolske medije Roberto Martinez.

Barcelona je neporažena u prve četiri prvenstvene utakmice, ali za vodećim Realom (uz dvije utakmice manje) zaostaje već osam bodova. Na startu Lige prvaka Bayern ju je razbio na Camp Nouu (3-0).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • danko1471991 23.09.2021.

    Pa ne znam bas, s tako jakom reprezentacijom Belgije nikako da ostvari ono sto svi ocekuju, na nedavnom Euru zapeo u cetvrtfinalu a prije toga na SP u polufinalu... Uvijek kad je najvaznije zapne sto znaci da nije trener za najvece dosege...

  • rimad001 23.09.2021.

    krznar je vec spakovao kofere i čeka poziv. zato zovite čim prije

  • Space Burek 23.09.2021.

    Bilo tko je bolji od Koemana ali dovodenje Martineza mi ne izgleda kao dobro rješenje jer nikada nije vodio vrhunski klub a godinama vodi reprezentaciju. Puno je teze voditi klub nego reprezentaciju a pravi primjer toga je klaun Koeman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare