To je to što me zanima!

Mirko im tjerao strah u kosti: Koga se najviše boje u UFC-u?

Ja sam "stara škola", kao i Mirko. Desna noga bolnica, lijeva noga groblje. I ja sam se borio s njim i bio sam prestrašen, rekao je Schaub koji je uvrstio Mirka u TOP 5
Vidi originalni članak

Brendan Schaub , Michael Bisping i Kenny Florian sastavili su listu MMA boraca koji su svojim protivnicima tjerali strah u kosti. Na Schaubovom i Bispingovom popisu je i Mirko Filipović koji se treći put vratio u UFC, brutalno nokautirao Gabrijela Gonzagu i spreman čeka svog sljedećeg protivnika.

- Ja sam "stara škola", kao i Mirko. Desna noga bolnica, lijeva noga groblje. I ja sam se borio s njim i bio sam prestravljen - rekao je Brendan Schaub, koji je prije dvije godine nokautirao Cro Copa, ali ima golem respekt prema njemu.

Schaub je u TOP 5 najstrašnijih boraca Mirka stavio na peto mjesto. Strašniji od našeg borca su mu Fjodor, Cheick Kongo, Brock Lesnar i Chuck Liddel.

Michael Bisping stavio je Mirka na drugo mjesto najstrašnijih boraca. Kaže da je veliki Mirkov obožavatelj.

Zanimljivo, Bisping je na listu stavio i Rondu Rousey. Najstrašniji mu je Cain Velasquez, a nakon Mirka na listi su Jon Jones, Ronda Rousey i Alistair Overeem.

Mirko nije bio na popisu Kennyja Floriana , kojem su najstrašniji Wanderlei Silva, Brock Lesnar, Andrej Arlovski, Chuck Liddel i Thiago Silva.

Youtube
Youtube
Idi na 24sata

Komentari 9

  • moslavina995 01.08.2015.

    Baš i nije bilo puno puta tako.Ali dobro... Bilo pa prošlo.

  • zuki2 31.07.2015.

    chuck norris n.1

  • 31.07.2015.

    Bas strah i trepet a svi ga nalemali..dobar je Mirko al po meni treba mjenjat stil borbe..taj high kick tamo ne prolazi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare