To je to što me zanima!

Koja lakrdija! Sudac pustio igru sve dok favorit nije uspio zabiti

Sportingov Sebastian Coates pogodio je u devetoj minuti nadoknade i natjerao bijes na oči kod domaćih, ali i kod pristalica Benfice i Porta. Gol je pao duboko izvan sudačke nadoknade drugog poluvremena
Vidi originalni članak

Lisabonski Sporting bori se za naslov prvaka u Portugalu u strašnoj konkurenciji Benfice i Porta. Kako bi ostali u utrci morali su u ponedjeljak navečer srediti, barem na papiru, njima nedoraslu Tondelu.

Uspjeli su doći do važnih bodova u 99. minuti pri 1-1 uz igrača manje na terenu, iako je sudac Capela prvotno odredio kako će se igrati pet minuta nadoknade.

Međutim, igralo se sve dok gosti ne zabiju za pobjedu. Kao u mitskim pričama iz 'kukuruz' liga gdje se događalo da mještani domaćeg sela oko terena parkiraju automobile kako bi upalili svjetla da bi se utakmica igrala dok njihovi ne zabiju. Makar i po mrklom mraku...

E, slično se dogodilo u ovoj utakmici, a oni koji su čekali 'dvojku' za isplatu u kladionici vjerojatno i dalje gledaju snimku gola za 1-2.

>> GOL pogledajte OVDJE

Urugvajski stoper Sebastian Coates pogodio je u devetoj minuti nadoknade i natjerao bijes na oči kod domaćih, ali i kod pristalica Benfice i Porta. 

- Koja sramota, što je taj sudac dopustio... - napisao je novinar Pipi Estrada sa Radio Marce.

Iz gostujućeg tabora branili su suca jer kažu kako im je rekao u 94. minuti da će se igrati još tri minute zbog najduljeg prekida u nadoknadi. I u redu ako je to doista bilo tako, međutim, gol za pobjedu momčad Jorgea Jesusa zabila je puno izvan tog vremena.

Tondela je povela preko Cardosa u 13. minuti, izjednačio je Dost baš 13 minuta kasnije. Igralo se tako sve do zadnjih sekundi, duboko izvan sučeve nadoknade i Sporting je poentirao za trobod koji ih sada drži na samo minus dva od vodećeg Porta koji ima 58 bodova nakon 22 kola kao i utakmicu manje.

Benfica je također na 56 poslije 23 odigrane utakmice.

Bivši igrač Rijeke Josip Mišić nije bio niti u zapisniku za ovu utakmicu kod gostiju.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • IvicaHerman 20.02.2018.

    U 99 minuti 1:2 i 100minuti crveni dobijo domačin

  • IvicaHerman 20.02.2018.

    Pogledajte u nedjelju partizan je gubijo i dva zabijo od 5 minuta hahabab isto ko skender albanski koje namještaljke

  • schulz_1 20.02.2018.

    varteks-croatia 1995. jedni su morali zabiti pa makar im i pola sata više trebalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare