To je to što me zanima!

Koje se godine jedini put u LP igralo finale na dvije utakmice?

Najveći sportski klupski događaj je 'na vratima' Liverpool i Tottenham igrat će u engleskom finalu Lige prvaka u Madridu. Ovo su natjecanje obilježili mnogi upečatljivi trenutci, a znate li vi neke od njih provjerite u kvizu
Vidi originalni članak

Sve je spremno za novo finale elitnog europskog natjecanja. U finalu Lige prvaka susreću se Liverpool i Tottenham te je jedno sigurno - trofej osvajača ide u ruke momčadi iz Premiershipa. Pravo uzbuđenje počinje od 21 sat, a u iščekivanju tog susreta pripremili smo vam nekoliko pitanja iz upečatljivih situacija iz povijesti spomenutog natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Prevaratska Republika 01.06.2019.

    Ovaj komentar ste mi zbrisali; dira istina "Vidim po komentarima da ste greške upisali u pitanja/odgovori, samo da imate više klikova i komentar za veču plaču. Vidim zbrisali ste komentar." Znači istina je što sam napisao, samo tjerajte ekipu kao zadnjih 5 godina.

  • Lojqa 01.06.2019.

    Rjesavao sam sve do pitanja koje godine se finale igralo na dvije utakmice. Medju ponudjenim odgovorima nema tocnog. Bubnem i onda pokazete da je to bila 1969. godina sto nije tocno. Finale se na dvije utakmice igralo 1974. Barem provjerite podatke prije ponude smijesnog kviza.

  • 01.06.2019.

    Iz treceg pokusaja 10/10,vazno je sudjelovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare