To je to što me zanima!

Koji divljaci! Urugvajci se napili i uništili noćni klub u Japanu

Vlasnik je razočaran i ljut jer su ragbijaši napustili objekt bez isprike, kazao je odvjetnik koji je dodao kako vlasnik razmišlja i o podnošenju kaznene prijave zbog nanošenja ozljeda jednom od članova osoblja
Vidi originalni članak

Noćni klub u japanskom gradu Kumamoto podnio je kaznenu prijavu protiv urugvajskih ragbijaša zbog uništavanja inventara i nasilničkog ponašanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Urugvajski ragbijaši su nakon poraza od Walesa (13-35) ispadanje sa Svjetskog prvenstva "proslavili" u jednom noćnom klubu u Kumamotu. Proslava se otela kontroli pa su se Urugvajci počeli nasilno ponašati prema ostalim gostima, razbijati inventar, udarali su po zidovima, a razbili su i opremu DJ-u. Šteta je procijenjena na oko 40.000 dolara.

'ZNALI SMO DA ĆEMO IH RAZLJUTITI' Ma gdje vi to stojite? Bizarna kazna engleskim ragbijašima...

- Vlasnik je razočaran i ljut jer su ragbijaši napustili objekt bez isprike - kazao je odvjetnik koji je dodao kako vlasnik također razmišlja i o podnošenju kaznene prijave zbog nanošenja ozljeda jednom od članova osoblja.

Oglasila se i Međunarodna ragbijaška federacija (IRFB) ispričavši se zbog incidenta.

- Ovaj slučaj vrlo je razočaravajući i ne odgovara poznatom duhu turnira - navodi se u priopćenju IRFB-a.

Reprezentacija Urugvaja osvojila je posljednje mjesto u skupini D Svjetskog prvenstva u Japanu s jednom pobjedom i tri poraza.

SP završava ovoga vikenda. U petak je na rasporedu susret za treće mjesto između Walesa i Novog Zelanda, a dan kasnije je finale između Engleske i Južne Afrike. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • doljanino 31.10.2019.

    Razbijte diskoteku razbijte sve urugvajci dinamo i mamic sve ce platit

  • Kolllegah 31.10.2019.

    Spavasli mirno nir gike iz vinkovaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare