To je to što me zanima!

'Kokice' oprezne, ali odlučne: Želimo ovo završiti bez poraza

'Mi smo već u četvrtfinalu, a rukometašice danskog Kobenhavn Handball su ispale iz daljnjeg natjecanja. Unatoč tome, očekujem tešku utakmicu jer igramo protiv izvrsne ekipe', najavio je Saračević
Vidi originalni članak

U nedjelju je pred rukometašicama Podravka Vegete slatki zadatak da se na svom parketu, u dvorani Gimnazije u Koprivnici, uz pljesak prepune dvorane „oproste“ od skupine u kojoj će, po svemu sudeći, nakon 6. kola EHF Kupa, otići kao drugoplasirana u skupini u četvrtfinale.

Naime, rukometašice iz grada juhe su u prethodnih pet kola izvojevale tri pobjede uz dva neriješena ishoda protiv Siofoka, i na drugom su mjestu, jer Mađarice imaju bolju gol razliku. Na redovitoj su tiskovnoj konferenciji za medije, uz trenera Zlatka Saračevića, bile dvije sjajne igračice. Lamprini Tsakalou, koja je u zadnje vrijeme u dobroj pucačkoj formi, te reprezentativna golmanica Magdalena Ećimović.

Svi troje su jedinstveni da grupnu fazu natjecanje treba zaključiti pobjedom, iako ona u poretku ništa ne znači, osim što pobjedom ostaju neporažene, a ujedno šalju i snažnu poruku budućim protivnicama.

Trener Zlatko Saračević:

Mi smo već u četvrtfinalu, a rukometašice danskog Kobenhavn Handball su ispale iz daljnjeg natjecanja. Unatoč tome, očekujem tešku utakmicu jer igramo protiv izvrsne ekipe. To što su oni ispali nije pokazatelj njihove stvarne kvalitete. Za dlaku su izgubili i od nas i od Siofoka i to su skupo platili. Naš je cilj pobijediti jer imamo želju da završimo natjecanje u skupini EHF Kupa bez poraza. Igramo za sebe i za publiku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zarko 1966 09.02.2020.

    Ajmo danas pokazati kako se navija za Rukometni klub Podravka Vegeta

  • Slava Njemu 09.02.2020.

    Pozdravljam jednu rukometasicu (barem je tada trenirala rukomet) Anitu iz Omislja. Vecer s njom,za pet.

  • 09.02.2020.

    Molim bez seksističkih komentara. Sretno cure!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare