To je to što me zanima!

Kolak: Najjači adut me ne sluša! A sad ću popričati s trenerom...

Sad ću završiti sezonu i resetirat se. Naravno da sam razočarana, ali me ovo neće dotući. Ne bojim se. Treba ići delat. Ove Olimpijske igre ću pamtiti po odličnoj ekipi, rekla je Kolak
Vidi originalni članak

Hrvatska kopljašica Sara Kolak ostala je bez plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju nakon što je u kvalifikacijama prijestupila u sva tri pokušaja.

- Ovo mi je dobra lekcija za naprijed. Najjači adut me jednostavno ne sluša, ruka me boli makar sam fizički dobro i dala sam sve od sebe.  Sad ću završiti sezonu i resetirat se. Naravno da sam razočarana, ali me ovo neće dotući. Ne bojim se. Treba ići delat - kazala je olimpijska pobjednica iz Rija, koja se doista na neobičan način, s tri prijestupa oprostila od obrane naslova.

Dva od ta tri prijestupa su bila namjerna jer je koplje išlo na vrlo male daljine za Sarin ugled.

Sara je u Tokio otputovala bez svog trenera Norvežanina Thorkildsena, koji je otkazao put u zadnji trenutak.

- Otputovat ću u Norvešku i popričat ću s njim. Zahvalila bi se Edisu i Marku koji su mi pomogli oko treninga i savjeta. I stvarno ću ove Olimpijske pamtiti po odličnoj ekipi jer ni u jednom trenutku nisam bila sama.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • JusticeLeague 04.08.2021.

    Cura nam je donijela olimpijsko zlato, što se mene tiče, mi bi ju samo zbog toga trebali financirati da se nastavi baviti tim sportom idućih 15 godina, toliko joj dugujemo. Ova sezona nije njezina, ali znam da će biti bolje kasnije. Glavu gore Sara !

  • D.Vader_43 03.08.2021.

    plaća narod da se praše po Norveškoj, svaka joj čast na dosadašnjim rezultatima ali ugovor joj treba poništit i dat joj mirovinu za zlato,po zakonu koliko ide 3500kn

  • linoladica 03.08.2021.

    Jeste li primijetili da kad sportaši izvedu svoje bacanje da prvo što odu je treneru po savjet? Eto, toliki značaj imaju treneri, a ovaj Norvežanin se nije niti pojavio. Time je obezvrijedio ovo natjecanje. Vjerujem da bi Sara bacila barem na 60 da je imala tamo trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare