To je to što me zanima!

Koliko ikona vidite na ovoj slici? Rađa stavio Maradoni šal 'bilih'

Na ovom stadionu se 1984. helikopterom pojavio kralj nogometa i žonglirao sa narančom. Sve nakon toga je legenda. Volio ga ili ne, nitko ne može poreći jednu genijalnost, napisao je Rađa na Instagramu
Vidi originalni članak

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom posjetio je stadion Diego Armando Maradona u Napulju čime se pohvalio na društvenim mrežama.

- Na ovom stadionu se 1984. helikopterom pojavio kralj nogometa i žonglirao s narančom. Sve nakon toga je legenda. Volio ga ili ne, nitko ne može poreći jednu genijalnost - napisao je Rađa na Instagramu.

Odjeven u majicu s likom Miše Kovača, Rađa je objesio Hajdukovu zastavu oko kipa 'malog zelenog', dok se na travnjaku fotografirao u zagrljaju s Edoardom Rejom, bivšim trenerom Hajduka, a sadašnjim izbornikom Albanije, koji je, sudeći prema zahvali, sve organizirao.

POSLAO PORUKU Predsjednik Hajduka ironično o odnosu s HNS-om: Prazan slajd.

Podsjetimo, napuljski stadion, treći najveći u Italiji, nosio je ime 'San Paolo' do prosinca 2020. kada je preimenovan po najvećoj legendi Napolija koja je preminula mjesec dana ranije u 60. godini života.

Inače, Maradonin dres 'Božja ruka' prije nekoliko je dana prodan anonimnom kupcu za 8.93 milijuna eura te je tako postavio novi rekord ikada plaćen za komad sportske memorabilije. Argentinac je taj dres nosio u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 1986. protiv Engleske u Meksiku i u njemu je postigao dva gola koja su mu obilježila karijeru.

FOTOFINIŠ PRVENSTVA Kapetan Šibenika: Ne želimo nikome pomagati ni odmagati. Računica: Čuda su moguća, ali...

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ujo5 12.05.2022.

    Nekad veliki igrač ali go.. o od čovjeka

  • Real_Madrid81 12.05.2022.

    Dosadan

  • Matej22☮ 11.05.2022.

    Rađa to onaj što voli kod srbeka ići često

Komentiraj...
Vidi sve komentare