To je to što me zanima!

Koliko je Dinamo zaradio novca od Europe? Iznos je pozamašan

Prolazak u osminu finala donio im je dodatnih 600.000 eura, a bio je to samo 'šlag na tortu' što se zarade tiče. Podsjetimo, 'modri' su plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige zaradili 4.4 milijuna eura
Vidi originalni članak

Europske utakmice su ono što sprema osjetnu svotu novca u klupsku blagajnu, a dobro to zna i Dinamo. Tribine su, koliko mogu biti zbog istoka, bile ispunjene te su i tu zaradili određeni novac, ali ipak je najviše stiglo od Uefe zbog uspjeha od Konferencijske lige.

REAKCIJE NA X-U Romanova objava o 'modrima' iznenadila mnoge: 'O moj Bože, Betis?? Ma Dinamo ovo osvaja'

Prolazak u osminu finala donio im je dodatnih 600.000 eura, a bio je to samo 'šlag na tortu' što se zarade tiče. Podsjetimo, 'modri' su plasmanom u grupnu fazu Konferencijske lige zaradili 4.4 milijuna eura, a tri pobjede i prolazak faze donijeli su dodatna dva milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo prošao Real Betis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To bi značilo da je trenutačno u blagajni imaju nešto više od sedam milijuna eura od europskih izazova, a zarada će još stići. Uspiju li zagrebački nogometaši ući u četvrtfinale, na Maksimir će stići još milijun eura, polufinale vrijedi još dva, a finale tri milijuna eura.

KAKO SU IGRALI? Petković dokazao da je lider, Hoxha konačno pokazao da može, Jakirović istrpio Kaneka

Dogodi li se da Dinamo na kraju i digne trofej, to će biti još dva milijuna eura. A prvo trebaju saznati iduću prepreku. Ždrijeb parova osmine finala na rasporedu je od 13 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • kp 23.02.2024.

    To Barišić nema ni za vikend stari metuzalem i profiter potroši na kurve.

  • animi 23.02.2024.

    Dinamo je igrajući u jednom eurpskom natjecanju zaradio za sebe i za sirotinjski Hajduk, Rijeku, Osijek itd, a oni navjaju za Betis. Za takve ljude ima jedan krasan medicinski izraz…Njihovi klubovi nisu mogli proći dalje od Omiša, Omišlja, Ernestomova …, a gubili su u prvim predkolima od profesionalnih ribara s Malte, doduše da ponovim od profesionalnih ribara s Malte Eto imaju se čime pohvaliti. Ma bruka

  • strmi007 23.02.2024.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare