To je to što me zanima!

Kolinda dodijelila medalju Tinu Srbiću pa mu je oduševljeno poručila: Želim ti svako dobro!

Grabar-Kitarović očito donosi sreću našim sportašima. Navijala je za tenisače koji su nam donijeli zlato i srebro, ispratila je i sjajnu Mateu Jelić koja je osvojila zlato
Vidi originalni članak

Hrvatska je danas došla do osme medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a čast da je dodijeli našem srebrnom gimnastičaru Tinu Srbiću dobila je Kolinda Grabar Kitarović, bivša predsjednica RH, a danas članica Međunarodnog olimpijskog odbora.

Tin Srbić je na preči osvojio srebro, prvo naše u gimnastici nakon 13 godina, a jedva je dočekao da dobije svoju medalju. 

- Želim ti svako dobro. Bravo, bravo - uzviknula je oduševljena Kolinda sjajnom Tinu. Isto je napravila i prije nekoliko dana u povijesnom hrvatskom finalu. Tada je dodijelila zlato Mati Paviću i Nikoli Mektiću te srebro Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu.

Grabar-Kitarović očito donosi sreću našim sportašima. Navijala je za tenisače koji su nam donijeli zlato i srebro, ispratila je i sjajnu Mateu Jelić koja je osvojila zlato te borbu Tonija Kanaeta koji je došao do bronce. Navijala je za sve naše olimpijce kada god je to stigla, čestitala im na uspjesima, a sada je uživo svjedočila još jednom. 

Sjajni Tin Srbić izvanrednom je vježbom zaradio u finalu 14.900 bodova i osvojio srebro. U taj nastup bile su utkane godine i godine truda, padova, žuljeva, ali uspio je. Na svojim prvim Olimpijskim igrama okitio se medaljom i pokazao klasu. Došao je iz male Hrvatske i pokazao Japancima što je hrvatsko srce.

- Teško mi je uopće govoriti puno, presretan sam i preponosan. Vidio sam da finale nije baš teklo bajno, puno je gimnastičara palo sa sprave, ali jednostavno sam rekao sam sebi da je ovo sad ili nikad. Ova srebrna medalja mi je sve - rekao je sjajni Tin za HRT.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • sexy_trubadur 04.08.2021.

    jel i sebi dodijelila jednu?

  • 03.08.2021.

    Dobro ovaj kaze trokrilini ormar. Ima se može se

  • domo 03.08.2021.

    Eto ona je održala obećanje za 8000 €plaću, samo što je ona otišla na nju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare